Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Kiinnitetty tuoterakenne Myyntitilaukset - Tuotanto

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎07-07-2020 14:40 ( )

Kun Myyntitilauksissa kiinnittää tuoterakenteen ja muokkaa komponentin riviä esim. txt - kenttää (viesti tuotantoon) niin se ei välity Tuotantoon. Onko todellakin näin vai teenkö jotain väärin?

 

tarkennus: Muokkaukset eivät näy kun ne tekee rakenteen sisällä. Myyntitilausrivillä tehdyt muokkaukset näkyvät, mutta silloin rakenne pitäisi olla purettuna riville.

5 VASTAUSTA5
Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila

Moi,

 

Tästä kannattaa avata tiketti osoitteeseen sovellustuki@visma.com esimerkkeineen. Koska jos rakenne välilehdelle rakenteessa annetaan viestiä (txt kenttään) niin tuo kyllä siirtyy rakenteessa mukana tuotantoon kun avaa rakenteen ja käyttäjä on lisännyt myös Tuotannossa rakenteeseen txt kentän taulukkomäärittelyistä mutta esim tuotannossa alaosaan Tuoterakenne välilehdelle ei se tule.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moi, sain sen toimimaan juuri kuvaamallasi tavalla, mutta tavoittelen tilannetta jossa viesti näkyy Työjono -välilehdellä kyseisen komponentin (puolivalmiste) kohdalla. Rakenteen takaa tarkastelu on hidasta. Onko tämä mahdollista?

Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila

Moi,

 

Jos ymmärsin oikein niin tuo teksti on kirjoitettu rakenteessa puolivalmisteelle ja kun työ siirretään työjonoon ja puolivalmisteesta tulee oma työ niin siihen riville txt kenttää tuo rakenteessa anneetu teksti pitäisi tulla mutta tämä ei ole mahdollista koska tuo teksti kenttä tulee myyntitilauksen riveiltä.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Kiitos nopeasta vastauksesta, ymmärsit täysin oikein. Onko tietoa voiko tuota ns. pienin toimenpitein räätälöidä, että osaisi hakea rakenteen takaa lisätiedon?

 

Luulisi että tälle on tilausta enemmänkin yrityksissä, jotka myyvät Myyntituotteita joihin tulee räätälöintejä puolivalmisteisiin. Tällöin tilauksen muokkaus olisi helpointa tuotekohtaisesti jo myyntitilausvaiheessa, jolloin voi kertoa Tuotannolle tuotekohtaisesti (rakenteen sisällä) miten valmistaa tuote.

Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila

Moi,

 

Tästä kannattaa avata tiketti sovellustuki@visma.com osoitteeseen niin voin laittaa asian eteenpäin tuotehallintaan.

 

Tiketistä pitää olla alla olevat tiedot:

 

Nykytilanne:

  • Miten käyttäjä käyttää ohjelmaa? Mahdollisimman tarkka kuvaus

  • Miten puute ilmenee?

  • Miten haittaa työtä?

 

  • Ehdotettu toiminta:

  • Miten ohjelman haluttaisiin toimivan toisin?

  • Mikä on haluttu lopputulos?

 

Hyöty priorisointia varten:

  • Mikä on hyöty käyttäjälle?

  • Mikä on mahdollinen ajansäästö käyttäjälle?

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.