Minun alueeni
Apu
Marko Koivuniemi
CHAMPION ***

Laskutuksen peruminen yksittäiseltä tilaukselta

tekijä Marko Koivuniemi

Ollaanko meillä ainoita joilla joskus kooontilaskutukseen lipsahtaa yksittäinen väärä tilaus jota ei olisi saanut laskuttaa? Esim. viime hetkellä huomataan ettei rekkaan mahdu tietty tilaus toimitettavaksi jne.

Myyntitilausten ”Peru laskutusmerkinnät” taas poistaa kaikilta tilauksilta laskutusmerkinnät halutulta laskulta?

Toivoisin tähän optiota että tuon toiminnon voisi tehdä vain yksittäiselle tilaukselle – tai olisi optiona myös tilausnumeroiden syöttö. Nythän rajauksenoptiona on vain laskunumerot.

 

Kun tosiaan ison koontilaskun kokonaisuuden peruminen on kömpelöä jos vika on vain yksittäisen tilauksen rivi. Tämän tein kehitysehdotuksena viimeksi vuosi takaperin mutta koska muuta eivät ole vastaavia ongelmia raportoineet niin ei sellaista toteutetu. Nyt ajattelin kysellä täällä kun taas naputtelen samaa asiaa ja puukotan raakasti tietokantaa suoraan.

1 VASTAUS1
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Marko,

 

Kiitos kehitysehdotuksesta. Nostan tämän tuotekehityksemme listoille uudelleen keskusteluun jotta tämä tulee otettua uudelleen esille tulevien kehitysten suunnittelussa. Mielestäni hyvä ehdotus ja tosiaan yksittäisen tilauksen laskumerkintöjen peruminen on melko työlästä tällä hetkellä etenkin jos rivejä on tilauksella paljon.

 

Terveisin,

Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.