Minun alueeni
Apu
orbispaula
CONTRIBUTOR **

Linkit-toimintoon käyttöohjetta

tekijä orbispaula

En löydä selitystä, mitä käyttöä varten on Linkkien Ominaisuudet-ikkunassa näkyvä Tyyppi +- ? Voisiko sillä luokitella linkitettäviä tiedostoja?

(Lisäksi käytössä hämää se, kun URL tallentuu Tiedostonimi-kenttään eikä sijaintiin.)

1 VASTAUS1
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Testasin pikaisesti (Varasto-ohjelman kautta) ja vaikuttaa siltä että siihen saa laittaa juuri haluamiaan luokitteluja - jotka eivät näy sitten erikseen. Eli kun lisäsin toisen niin minulla ei ollut valittavissa niitä aiempia. Tuollahan on jännä että työkalurivissä on nappi vain "Uusi linkki" - mutta Muokkaa-valikossa on "Uusi linkki" ja "Uusi URL linkki"  (=>kirjoitusvirhe Visman) . Ne käyttäytyvät niin että samaan kenttään tietokannassa tallentuu koko URL tai koko tiedostonnimi hakemistopolkuineen. Tavallisen linkkien kohdalla sitten sijainti-kentässä näytetään pelkkä hakemistopolku ja tiedostonnimi-kentässä pelkkä tiedostonnimi. URLien kohdalla tiedostonnimi-kenttä tallentaa koko urlin. Voi olla että muissa sovelluksissa linkkejä käytetään eri tavalla mutta kaikki ne tallentuvat tuohon samaan tauluun. 

Tuota varmaan voisi hyödyntää jossain raporteissa. Testasin useampaa tietoa ja ne tallentuu eriteltynä listana samaan tietueeseen: ";ohjeistus;testi;testi2;"

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.