peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Annica Hannukainen
CONTRIBUTOR **

Logon lisääminen keräyslähetteelle ja lähetteelle

tekijä Annica Hannukainen

Miten logon saa lisättyä keräyslähetteelle ja lähetteelle? En ole löytänyt tähän ratkaisua. Minusta on aika outoa, että laskulle ja tilausvahvistukselle logon pystyy lisäämään muttei näille edellä mainituille.

2 VASTAUSTA2
Marko Koivuniemi
CHAMPION ***

tekijä Marko Koivuniemi

Jospa kyse on siitä että lomakemäärittelyt eivät ole järin intuitiivisesti määritelty vaan oletuksena saavutaan välilehteen jossa on asetuksia ja kielivalinta, joka valitaan onkin vasemmanpuoleisimmassa välilehdessä. Logo kun pitää määritellä joka kielelle erikseen.  Mielestäni lomakemäärittelyt kaipaisivat sekä selkeyttä, että myös mahdollisuutta syöttää samat asetukset joka kieleen ja olisi myös hienoa jos lomakemäärittelyt voisi kopioida toisesta lomakkeesta, koska meillä ainakin on paljon lomakkeita joissa on identtiset määrittelyt mutta joiden lomakepohjaa on räätälöity. Puhumattakaan vaikka uudesta raporttipohjasta jossa on testikannassa viilattu asetukset ja muut kohdalleen niin olisi kätevää saada se siirrettyä tuotantoon asetuksineen päivineen. (No tiedän kyllä miten sen saa tehtyä mutta se ei ole järin fiksu keino sekään.)

Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila (Päivitetty ‎31-01-2018 07:57 tekijä Sami Soinila VISMA )

Hei Annica,

Kyllä logon saa lisättyä Keräyslähetteelle ja Lähetteelle. Tuosta listasta, jossa on kerrottu raporttipohjat joihin logon voi lisätä puuttuu keräyslähetteen raportit. Kun logoa lisätään tulee ensin valitulta raporttipohjalta palauttaa oletusarvot. Mikäli ei onnistu niin laita viestiä asiakaspalvelu@visma.com