peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR *

Maksuaineiston viestin muuttaminen

Maksamme palkanlaskennan kautta maksuja, jotka eivät ole varsinaisesti palkkaa, vaan palkkioita. Aikaisemmin saimme muutettua maksun saajan viestiä maksutiedostoa muokkaamalla, mutta nykyisin se ei ainakaan samalla tavalla onnistu. Onko mitään keinoa, että saisimme muutettua sitä? Meidän pitäisi saada tiliotteella näkyvä palkka muutettua siis palkkioksi. Maksuaineiston tyyppi on ISO20022.

5VASTAUSTA5

Vastaus: Maksuaineiston viestin muuttaminen

Hei Tuija,

 

Tämä ei ole valitettavasti tällä hetkellä mahdollista

 

Visma Sovellustuki

Tanja

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Maksuaineiston viestin muuttaminen

Hei Tanja!

Kiitos viestistä! Auttaako asiaa se, jos muutamme maksuaineiston muotoa vai tuleeko siinä kenties muuta ongelmaa? Maksamme laskut Analysten maksuliikenteen kautta.

Toinen vaihtoehto olisi kirjata nämä maksut ostoreskontraan ja maksaa ne sitä kautta. Silloinhan pystymme kirjoittamaan jokaiselle laskulle haluamamme viestin.

Vai tuleeko mieleesi jotain muuta ratkaisua?

Terv. Tuija Nemlander

CHAMPION **

Vastaus: Maksuaineiston viestin muuttaminen

Sivusta huikin tässä, että mitä siellä tiliotteella nyt näkyy? Näkyykö siellä palkkalajin selitettä esim. - eli onko palkkioita varten perustettu palkanlaskennassa oma lajinsa selitteineen? Palkkalajeissahan on esim. Freelancer-palkkio jo valmiiksi.

Ja lähteekö aineisto suoraan Novasta eteenpäin vai ladataanko se käsin jonkun tiedoston kautta. (Jos tiedoston kautta niin aineisto on XML-tekstiä jota pystyy kyllä muokkaamaan vaikka käsin kun on huolellinen (Tekstieditorilla kuten Notepad tai Notepad++). Se tietysti on kömpelöä mutta jos tarve on harvoin niin ehkä siedettävä.  Mutta selkeä tarvehan tuolle näemmä on joten ehkä kehitysehdotus menee eteenpäin.

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Maksuaineiston viestin muuttaminen

Hei!

Vastaanottajalla näkyy tiliotteella viestinä:

10 PALKKA

Kävin katsomassa noita palkkalajiasetuksia ja se näyttää tältä:

palkkalaji.jpg

 

Kävimme joskus aiemminkin muuttamassa tuota tiedostoa juurikin notepadin kautta, mutta mielestäni aineistoa ei nykyisin pääse muuttamaan. Tuo homma olisi ihan ok tehdä, mutta jotain muuttui siinä vaiheessa, kun maksuaineiston tyyppi muuttuu ISO20022.

CHAMPION **

Vastaus: Maksuaineiston viestin muuttaminen

En nyt keksi syytä miksi ei pystyisi muuttamaan, joten arvailen vähän. Jos vanha tiedosto on ollut eri tiedostopäätteellä niin sen avaaminen on onnistunut luontevammin. Ja tämä uusi formaatti on .xml niin tuplaklikkaamalla avautuukin selainruutu ja tekstimössö jota ei pysty muuttamaan. Tiedosto pitäisikin avata oikean hiirennapin valikosta "Avaa sovelluksessa" ja sieltä valita Muistio/Notepad.

XML on toki kryptistä mutta ehkä sieltä löytyy tuo kohta "10 Palkka" jostain.

Tuntuu oudolta kyllä että mikä tuo on. Ehkä Visman poppoo löytääkin näistä antamistasi tiedoista jonkun ahaa-elämyksen että kyseessä onkin bugi eikä ominaisuus.