Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Miksi ohjelma ei pidätä Ay-jäsemaksua?

tekijä Olli Hietala

Perustin ohjelmaan uuden henkilön ja tein hänelle ensimmäisen palkan. Ohjelma ei nyt kuitenkaan pidätä häneltä Ay-jäsenmaksua, vaikka olen merkinnyt hänelle ammattiyhdistyksen henkilötietoihin. Missä vika?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎20-12-2021 09:29 tekijä Olli Hietala VISMA )

Tarkista henkilötiedoista, että olet merkinnyt ammattiyhdistyksen lisäksi sen alapuolella olevan Voimassa alkaen -päivän ja että se on ennen kyseistä palkkakautta.

 

Jos palkkatapahtuma on ollut jo luotuna ennen kuin olet lisännyt Voimassa alkaen-ruksin henkilötietoihin, tulee sinun käydä vielä palkkatapahtumalla Muokkaa-valikossa ja valita Laske Maksut uudelleen- toiminto. Tämän jälkeen tiedon pitäisi päivittyä oikein tapahtumalle ja esim. ay-jäsenmaksu raportti tulostuu oikein.

 

Jos palkka ei vieläkään tulostu ay-maksuraportille niin kokeile vielä ottaa palkka muokkaus-tilaan ja varmista ettei se ole hyväksytty/maksettu tilassa ja tallenna palkka uudelleen. Tämän jälkeen palkalle voi laittaa hyväksytty ja maksettu tilan takaisin päälle oikean ylälaidan painikkeilla jos ne olivat alunperin valittuna.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.