Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Nimikelajin purkaminen Myyntitilauksen riville

tekijä Anonymous

Ongelma:

Haluan muuttaa varastopaikkaa ja antaa lisätietoa puolivalmisteelle Myyntitilauksissa. Varastopaikan muutos pitää tehdä rakenteen (nimikelaji 1) sisällä ja lisätiedot (väri, mitat) pitää tehdä niin että purkaa rakenteen (nimikelaji 2) riveille.

 

Tässä tapauksessa kun tuotannossa siirtää Nimikelaji 1:n työjonoon, raahaa se myös "vanhat" puolivalmisteet mukanaan. Eli on siirrettävä erikseen riveillä muokatut puolivalmisteet työjonoon. Sen jälkeen on pakka sekaisin ja osia tuplana!!!

 

Onko ratkaisua?

2 VASTAUSTA2
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Vaihtoehtoinen materiaali voisi taipua tuohon. Niin että rakenteessa on joki erilaiset puolivalmisteet eri väreille tai mitoille tai sitten niin että puolivalmisteen ominaisuuksiin valitaan värit ja mitat tilausta syötettäessä. Suosittelen konsultointia Vismalta. Sieltä löytyy osaamista ja tietoa kaikista jipoista mitä voikaan keksiä ja myös tietoa että voisiko asiaa auttaa esim. räätälöinnillä. (Meillä esimerkiksi räätälöinti joka muuttaa varastopaikat valitun tehtaan mukaiseksi tallennettaessa tilausta jne.)

Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila (Päivitetty ‎25-03-2021 10:32 tekijä Sami Soinila VISMA )

Moi,

 

Johtuu tuosta kun on purettu rakenne riveille, tuotantoon siirtyy rakenteen mukaan. Suosittelisin tilaamaan konsuntointia, jotta voitte käydä läpi koko prosessin, teidän tarpeen mukaan https://teho.visma.fi/konsultointi

 

 

-Sami

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.