peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CHAMPION ***

Nollalaskujen suoritukset

Meillä muodostuu säännöllisesti nollasummaisia laskuja esim. sisäisten siirtojen tai reklamaatioiden vuoksi - nämä pitää silti "suorittaa" vaikka rahaa ei liiku. Nova 9.8:n myötä on korjattu bugi (=minun muotoiluni) eli poistettu kätevä ominaisuus (=loppukäyttäjän muotoilu): "Laskun tilan päivittymistä on tarkastettu. Jos laskun tilana on Kesken ja vain käydään Näytä | Suoritukset-ikkunassa ja suljetaan se tekemättä muutoksia, tämä ei enää muuta laskun tilaa."

Ohjeessa mainittu pikasuoritus ei ole järin pikainen näihin verrattuna joten esitän harkittavaksi omaa pikanäppäintä jolla Laskutusikkunasta voisi manuaalisuorituksen saada aikaan (joka nyt vaatii ohjeen kohdan 6.3.4,-mukaisen toiminnon.  Ehkä jollekin muulle tämä asia voisi olla kätevä.

Mietin aluksi jopa sitä, että nollalasku voisi automaattisesti tallentuessaan muuttua suoritetuksi, mutta siinä tietysti on vaara jos nollalasku onkin seurausta virheestä.

3VASTAUSTA3
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Nollalaskujen suoritukset

Meillä ei ole vielä päivitetty uuteen versioon, mutta tuo kuulostaa huonolta uudistukselta. Meillä on myös käytetty suoraan "F8 suoritusta" muodostuville nollalaskuille.

Suoraan nollalaskujen kirjautumista suoritetuiksi en haluaisi, mahdolliset virhelaskut voisivat jäädä huomaamatta.

Highlighted

Vastaus: Nollalaskujen suoritukset

Hei Marko ja Zardini,

 

Kiitokset palautteesta. Välitän tämän keskustelun tuotekehityksen tiedoksi jotta asia voidaan ottaa esille viikkopalavereissamme. Luultavasti tuo muutos on joidenkin muiden asiakkaiden toiveesta lähdetty toteuttamaan näin miten se nyt on. 

 

Terveisin,

Olli, Visma Sovellustuki

Highlighted

Vastaus: Nollalaskujen suoritukset

Hei Marko,

 

Kiitos palautteestasi, jonka olemme viikkopalavereissamme käsitelleet. Huomioimme palautteen tulevien Nova-versioiden suunnittelussa.