peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Nova 9.6- Kausiveroilmoituksen virhetilanne 3265

tekijä Tuumak (Päivitetty ‎17-04-2020 13:22 tekijä Olli Hietala VISMA )

Tulostettaessa kausiverolaskelmaa näyttöön ilmestyy virheilmoitus "Virhetilanne 3265". Laskelma on jo aiemmin tulostettu ja alv:kin on jo ilmoitettu kyseiseltä kuukaudelta. Asiakas toimitti tilinpäätöskuukaudelle lisäaineistoa, joka oli huomioitava eli nyt on siis kyse korjauksesta. Kun laskelman tulostaa, laskelman lopussa olevaan taulukkoon ei tulostu mitään lukuja, vaikka laskelman alkuosa on ihan oikein eli tileittäiset erittelyt ovat ok. (Laskelmakopio liitteenä, yrityksen nimi ym. tiedot muutettu). Onko tietoa, mitä täytyy tehdä, että laskelman saa tulostumaan ihan oikein?

2 VASTAUSTA2
CONTRIBUTOR *

tekijä Tuumak

Jatkoa vielä äskeiseen viestiin:

Kausiverotilisiirtokin tulostuu kokonaan tyhjänä.

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎17-04-2020 13:16 tekijä Olli Hietala VISMA )

Päivitetty vastausta ajantasalle 17.4.2020:

Virhettä 3265 on ollut Nova Kirjanpidon vanhemmissa versioissa (Nova 9.6) oli tätä virhettä kausiveroilmoituksen tulostuksessa. Virhe korjaantuu tässä tilanteessa asentamalla Novan uusin ohjelmaversio jossa on mukana kaikki tähän asti tulleet korjaukset.

 

***

 

Valitettavasti kyseessä on Nova 9.6 versioon päässyt ohjelmavirhe johon on jo saatu korjauspaketti. Korjauspaketit on nykyään ladattavissa Lataa materiaaleja- osiossa Novan alla. Sivulta löytyy myös korjauspaketin asennusohje. (Käytännössä puretaan vain .zip paketti ja korvataan olemassa olevia tiedostoja Novan asennushakemistosta.)

 

Voit avata asiasta tiketin asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@visma.com jos ongelma ei selviä tai tarvitsette paketin asennuksessa apua.