peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Novan tietokanta + F-secure

Hei,

 

F-secureen on tullut pankkitoimintojen suojaus, olemme huomanneet että, työasemissa missä tätä ominaisuutta käytetään katkeaa myös Novan tietokantayhteys. Mikä sitten palautuu vain käynnistämällä Nova uudelleen. Onko kenelläkään samanlaista kokemusta? Vai poistammeko vain tuon turva-asetuksen pois käytöstä?

1VASTAUS1
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Novan tietokanta + F-secure

Jos nuo on yksittäisiä työasema-asennuksia (eli ei keskitetysti hallittuja PSB-tuote), niin käsittääkseni Nova pitäisi lisätä joka työasemalla luotetuksi sovellukseksi.

 

F-securen dokukumenteissa on seuraava huomautus tuohon liittyen.

"Huomautus: Tietokoneessa toimiva pankkitoimintojen suojaus korottaa tietoturvatason. Kun olet aloittanut verkkopankki-istunnon ja pankkitoimintojen suojaus on aktivoitu, pankkitoimintojen suojaus katkaisee kaikkien epäluotettavien sovellusten Internet-yhteyden ja estää niitä muodostamasta yhteyttä uudelleen, kun olet luotetussa pankkisivustossa. Yhteyksien estäminen estää pankki-istuntojen kaappaamisen ja pitää rahasi turvassa. Pankki-istunnon aikana voit käyttää vain turvallisiksi todettuja verkkosivustoja. Muut sivustot estetään."