peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Ostotilaukset ja paino-kenttä

Osaako joku sanoa miten saisi Ostotilauksiin näkyviin vastaavan kentän kun myyntitilauksissa on NETTOPAINO? Olisi aina välillä kätevä tilausta tehdessä kun pystyis suoraan arviomaan tilauksen kokonaispainon (kun näkisi rivikohtaiset painot) jo ennen tulostusta ja sen perusteella valita järkevin toimitustapa.

2VASTAUSTA2
Highlighted
CHAMPION ***

Vastaus: Ostotilaukset ja paino-kenttä

Sitä kenttää ei ole otrivi-taulussa, joten ainoa keino saada se sinne on pyytää Vismalta että mitä se maksaisi. Minusta olisi hyvin järkevää että otrivi olisi identtinen mtrivin kanssa vaikkei kaikkia usein tarvittaisikaan. 

Ellei muutoksesta halua maksaa niin sitten pitäisi valjastaa jokin ostotilauksen riveillä oleva kenttä tähän tarkoitukseen ja raporttiräätälöinnin avulla hoitaa sitten asia. Esim. PISTE-kenttä voisi olla otollinen. 

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Ostotilaukset ja paino-kenttä

Samaa mieltä, että sais olla vastaava myyntitilausten kanssa. Ei tuommoisesta nyt oikein kannata erikseen alkaa maksamaan kun tähänkin asti on pärjätty ilman sitä 🙂 Mietin kyllä tuota, että joku vapaa kenttä  +raportin  räätälöinti riittäisi, mutta en taida ainakaan vielä alkaa sitä tekemään.