Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Sähköisten laskujen uudet tilinumerot / Novan toimittajatiedot

tekijä Anonymous
 

Mikä suhde on saapuvilla sähköisillä ostolaskuilla ja niiden tilinumeroilla + ostoreskontran toimittajatiedoissa olevilla tilinumerotiedoilla .   Minusta sähköisesti tulevassa laskussa oleva uusi tilinumero ei siirry automaattisesti ostoreskontran tietoihin ja maksu menee  toimittajan vanhalle tilille jos ei käsin muuta tietoja Novan puolelle. Toisaalta vaikea muuttaa jos laskulla lukee tilinumero muuttunut -  mutta ei kaikkia sähköisiä laskuja tule tarkastettua ja varsinkin se ongelma että document center näyttää uuden tilinumeron - ei Novan tiedoissa olevaa tiliä.  Eli laskut tulee document centeriin ja siirretään Novan ostoihin maksatusta varten  . 

 

 

1 VASTAUS1
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎07-05-2020 16:15 tekijä Olli Hietala VISMA )

Hei Kimmo S,

 

Kiitos viestistäsi.

 

Document Center käyttää toimittajan tunnistuksessa Novan toimittajakortiston y-tunnusta sekä IBAN tilinumeroa (1.pankkitili toimittajakortilla). Jos kumpaakaan tietoa ei Novasta löydy voi uusimmassa DC:n versiossa perustaa Novaan tulkinta-ruudulla uuden toimittajan.

 

Jos Novassa on väärä pankkitili ja haluat päivittää sinne laskulla olevan tilinumeron kysyy DC tulkinnan lopuksi halutaanko poikkeava arvo päivittää Novaan. (Asiakirja siis pitää erikseen tulkita uudelleen jos nyt on käytössä automaattinen tulkinta) 

 

Tuon eron huomaa keltaisesta kolmiosta asiakirjan vieressä:

huomautus.png

 

DCkysymys.jpg

 

Kun tuohon vastaa Kyllä päivittyy tulkittu arvo toimittajan pankkitiliksi Novassa.

 

Jos tuohon vastaa Ei niin ohjelma käyttää tällä hetkellä Novaan siirrettäessä Novan Toimittajakortilla olevaa IBAN tilinumeroa. (Tästä on meillä selvityspyyntö tuotekehityksessä, koska ilmeisesti aiemmin Novaan on siirtynyt IBAN tilinumero joka on laskulla ollut tulkinta vaiheessa.)

 

Jos tilanne ei selvinnyt tällä ohjeella niin suosittelen avaamaan asiasta meille tiketin sovellustuki@visma.com osoitteeseen jossa mukana on esimerkit tällaisesta kuvaamastasi tilanteesta. Kerro myös mikä Visma Document Centerin versio sinulla on käytössä (Ohje > Tietoa Document Centeristä) niin katsotaan tilanne tarkemmin läpi.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.