Minun alueeni
Apu
umaunu
CONTRIBUTOR ***

Toistuva laskutus Novassa

tekijä umaunu

Hei, miten hallinnoitte Novassa toistuvia myyntilaskuja. (Esim. kuukausittainen maksu tyyliin vuokra). Eli niin, että maksut voisi syöttää järjestelmään ja tulisivat automaattisesti lähetettävään tilaan, kun oikea aika koittaa?

Ulla-Maija Maunu
4 VASTAUSTA4
Marko Korjus
CONTRIBUTOR **

tekijä Marko Korjus

Hei Ulla-Maija, ihan tuollaista ei kait ole mutta me olemme käyttäneet  jo vuodesta 2014 Novan sopimushallintaa, me laskutamme sieltä 1/3/6/12 kk sykleissä. Meillä pyörii tuolla kaikki meidän vuokralaite- ja palvelusopimuslaskutukset. Onnistuu esim niin, että samalla asiakkaalla on useita sopimuksia ja sitten ne koontilaskuttuvat yhdellä laskulla. Nämä laskutukset olemme ohjanneet lisäksi omaan laskulajiin. Sopimuksia on kätevä ylläpitää sopimushallinnassa kun tulee lisärivejä tai poistoja. Toimiva ja nopea systeemi kun oppii (kantapään) kautta miten systeemi parhaiten toimii. Parempaa keinoa emme ole keksineet, tuon kanssa on pärjätty tosi hyvin.  // Marko Korjus

Pirjo Saarinen
CONTRIBUTOR *

tekijä Pirjo Saarinen

Hei, onnistuisiko tuo Asiakaskortiston Laskuta-toiminnolla? Mutta sieltäkin pitäisi "ajaa" laskut jaksoittain esim. kuukausittain, elikkä hallinnointi on manuaalista 😊

 

umaunu
CONTRIBUTOR ***

tekijä umaunu

Hei, kiitos vastauksesta.

Tämä oli meillä tiedossa, mutta se on tosiaan niin paljon manuaalisuuden ja muistamisen varassa, ettemme nähneet sitä hyväksi ratkaisuksi.

Ulla-Maija Maunu
Marko Koivuniemi
CHAMPION ***

tekijä Marko Koivuniemi

Erinomainen kysymys. Toivottavasti Visma ottaa tästä kopin kehitysehdotukseksi että miten asiat voisi hoitaa. Tai antaa vinkkejä miten asian voisi hoitaa. Tiesin että meilläkin on vastaavia tarpeita ja kyselin meidän talouspuolen ihmiseltä: "Joskus  tutkimme tuota lähinnä siltä kannalta että voisi muodostaa yhden laskun koko vuoden tai muun määräajan laskuista ja maksu olisi sitten samalla viitteellä, mutta emme saaneet siihen mitään järjellistä.
Eli laskutan kopioimalla mm. vuokralaskutuksissa erilliset laskut joissa omat viitteet jne.  Ja lähetän nämä sitten kerralla vuokralaiselle.

Nova ei ole tällaisiin oikein hyvä, tai emme ainakaan ole löytäneet miten se onnistuisi."

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.