Minun alueeni
Apu
Antti Rantala
CONTRIBUTOR **

Tuoterivit, eri varastopaikalta eri väreillä

tekijä Antti Rantala

Onko mahdollista saada myyntitilauksella näkyviin eri väreillä tuoterivit, mitkä halutaan eri varastopaikoilta toimitukseen?

 

Novassa on mahdollista saada "varastopaikka" sareke näkyviin taulukkomäärittelyllä, mutta saisiko näitä rivejä tosiaan vielä näkyviin myyntitilauksella kokonaan eri väreillä? Eli pystyisi käyttäjäkohtaisesti määrittelemään tietyt värit, tietyiltä varastopaikoilta halutuille riveille?

 

4 VASTAUSTA4
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Vaikuttaisi kyllä kätevältä - voisiko olla ominaisuus peräti räätälöitävissä niin että voi määrätä mitä kenttää seurataan ja millä arvoilla väritellään. Jokuhan voisi haluta erottaa vaikkapa eri projektien rivit jne. 

Jos tilauksia läpikäydään ja tarkastellaan paperiversiossa tai muussa tulosteessa niin rivin korostus on helppo saavuttaa raporttipohjan räätälöinnillä. 

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Antti_R,

 

Kiitos viestistäsi! Ymmärsinkö toiveesi oikein, eli haluat että varastopaikoille voisi määritellä oman värikoodinsa ja rivin väri muuttuisi sen mukaan mikä varastopaikka rivillä on? 

 

Eli rivi jolla on esim VP 1 olisi vihreä, VP 2 olisi punainen... ja niin edelleen?

 

-Olli, Visma Sovellustuki

 

Antti Rantala
CONTRIBUTOR **

Hei Olli,

 

Juurikin näin. Tämä nopeuttaisi pitkienkin myyntitilausten läpikäyntiä kun eri varastopaikalta toivottu tuote erottuisi nopeammin.

 

- Antti

Olli Hietala
VISMA

Hei Antti,

 

Kiitos! Hyvältä idealta vaikuttaa ja varmasti olisi monen käyttäjän mielestä hyvä ominaisuus. Välitän kehitystoiveen tuotekehityksen tiedoksi niin tämä käydään läpi tulevien versioiden suunnitellun yhteydessä. 

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.