Minun alueeni
Apu
umaunu
CONTRIBUTOR ***

Tuotteiden hinnoittelun automatisointi

tekijä umaunu

Onko Novassa mahdollisuutta saada jotain automatiikkaa tuotehinnoitteluun esim. seuraavasti: meillä on tuotteiden ostohinnat päivitettynä varastokorteille. Olemme määrittäneet omakustannushintakertoimen ja myyntihintakertoimen. Kun tuotteen ostohinta muuttuu, olemme tähän mennessä joutuneet päivittämään omakustannus- ja myyntihinnat myös tuotekohtaisesti käsin. Onko mitään automatiikkaa siihen, että ostohintaa päivitettäessä omakustannus- ja myyntihinnat päivittyisivät automaattisesti tallennettujen kertoimien mukaan.

Ulla-Maija Maunu
3 VASTAUSTA3
Kimmo Tattari
CONTRIBUTOR ***

tekijä Kimmo Tattari

Hei Ulla-Maija,

Meillä voisi olla tähän jotain apuja, eli otatko yhteyttä vaikka niin jutellaan hieman lisää 🙂

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Meillä voisi olla kiinnostusta ratkaisusta tähän. Etunimi.sukunimi ja pohjanmaan.fi kun yhdistää @-merkillä niin saa minut kiinni. Meillä oka-hinta on usein myös vain osittainen koska sohvien hinnoista iso-osa on pintamateriaalia joka valitaan vasta kirjausvaiheessa. Tähän meillä on Visman tekemä räätälöinti joka laskee niitä lennosta rivitallennuksen yhteydessä. Eihän tuo rakettitiedettä olisi sql-skripteillä tehdä itsekin mutta se ratkaisu taas ei SaaS-käyttäjille oikein taivu.

Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila

Moi Ulla-Maija,

 

Ei automaattisesti saa mutta tästä kannattaa avata ihan normi tiketti sovellustuki@visma.com osoitteeseen esimerkkeineen niin katsotaan löytyykö joku ratkaisu.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.