peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Marko Koivuniemi
CHAMPION ***

Uusi laskutus ja reskontralista

tekijä Marko Koivuniemi

Meillä uusi Laskutus-ohjelma tulostaa samaa raporttipohjaa käyttäen samoilla rajauksilla täysin erilaisia reskontralistoja. Uusi laskutus jättää vanhat avoimet laskut näyttämättä kokonaan. Onko muilla vastaavia kokemuksia/ voisitteko testata.

Meillä siis jos reskontralistan rajauksissa on pvm-rajaukset 1.6-30.6. ja alkaen-rajauksena 1.1.2006 alkaen niin avoimet laskut pitäisi näkyä kaikki avoimet 1.1.2006 alkaen. Helppari ei saa kuulemma vikaa toistettua.

Käytännössä rajauksena on meillä yksi asiakasnumero, kolme lajia ja raporttipohja oletus myresk.rpt.

3 VASTAUSTA3
Marko Koivuniemi
CHAMPION ***

tekijä Marko Koivuniemi

Ongelma on toistettu meidän tietokannalla heidän puolella, joten eiköhän asia tästä selviydy kohtapuoliin tai syksyllä viimeistään. Nyt kun asia on varmennettu usean asiakkaan kohdalta. 

Maija Jussila
CONTRIBUTOR ***

tekijä Maija Jussila

Hei, Olen laittanut tästä asiasta tiedon Vismalle kesäkuun alussa ja kopiot reskontralistoista tehtynä vanhalla ja uudella laskutuksella, samoilla asetuksilla. Todella outoa jos eivät saa sitä toistettua. Vaihdoin vanhaan laskutukseen kun en jaksa arpoa tuon uuden kanssa. Muutenkin ärsyttää esim. verkkolaskujen lähetyksessä ei enää saa sitä vanhaa esikatselua, joka näyttää mitä oikeasti laskulle tulostuu. On pakko luottaa siihen että tiedot menevät tästä ohjelmasta oikein ja se on pelottavaa...

JussiP
CONTRIBUTOR ***

tekijä JussiP

Jep: "vanhat" laskut jää tulostumatta uuden puolen listaan (meillä esim. 5.1.2006 - 30.11.2020 välillä päivättyjä laskuja)

 

Uuden puolen tulosteen otsikkotiedoissa ei myöskään näy sovelluspalvelua käytettäessä ohjelman versionumeroa