Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Verkkolasku ei mene läpi jos Novan myyntitilauksen merkki-kentässä yli 30 merkkiä?

tekijä Anonymous

Näyttää siltä, että Merkki-kenttään voi syöttää yli 30 merkkiä, mutta tällöin verkkolasku ei mene järjestelmässä läpi. Voisiko ongelmaa ratkoa vaikka antamalla varoituksen 30 merkin ylityksestä, tai peräti rajoittamalla kentän merkkien määrää tms?

 

-Juha

3 VASTAUSTA3
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Samassa yhteydessä voisi validointi tutkia myös merkistöjä - nimittäin josku kun laskujen merkki/viite yms., kentissä on lisätty tekstiä leikepöydän kautta niin tavallinen '-hipsu onkin muuttunut ´-hipsuksi ja tällöin verkkolaskuaineisto muodostuu mutt hylkääntyy pankissa. Käytännössä nopein tapa etsiä ongelmatilaus on itselläni tutkia tietokantalistausta johon saa näkyviin viite ja merkki-kentät ja rivitekstit muuten ´-merkin etsintä voi olla hankalaa.

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Juha,

 

verkkolaskuaineistossa on yleensä rajoitus max.35-merkkiä per kenttä ja rajoitus tulee finvoice standardista. Tällä hetkellä Nova tekee aineiston validoinnin vasta sen muodostusvaiheessa eikä laskua syötettäessä. (Kunhan optio 'ohita finvoice validointi' ei ole päällä)

 

Välitän kuitenkin kommenttinne kehitystoiveena tuotekehityksen tiedoksi jotta tätä voitaisiin käydä läpi tulevien versioiden suunnittelussa. Olisi tietysti käyttäjälle hyvä jos saisi jo laskun tietoja syötettäessä ilmoituksen jos jokin merkki määrä on liian suuri tai pieni.

 

-Olli

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Kiitokset!

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.