Minun alueeni
Apu
Timo Sievänen
CONTRIBUTOR ***

Virheilmoitus -2147191230 kun tulostaa tarroja

tekijä Timo Sievänen

Nova heittää kuvassa näkyvän virheen kun koittaa tulostaa tarraa Novasta ulos.

 

Tarkistettuna on tarratulostimen asetukset, siellä kaikki on kunnossa eikä tarrapohjaan ole tullut mitään muutoksia.

 

Ideoita mistä tuo johtuu?

5 VASTAUSTA5
Timo Sievänen
CONTRIBUTOR ***

tekijä Timo Sievänen

Virhe tulee räätälöidyllä pohjalla. Kyseistä tarraa tulostetaan myyntitilauksen/ostotilauksen kautta tuotteiden merkkaamiseen. Räätälöidyssä tarrassa ei tässä tapauksessa ole mitään logo tietoa minkä se hakisi jostain.

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Laitoin sinulle (ehkä jopa oikeaan osoitteeseen) sähköpostiakin mutta tässä kun vihdoin ja viimein meille B-luokan asiakkaille eli on-prem-asiakkaillekin julkaistiin päivitetty paketti niin kävin läpi sovelluspalvelujen kahta päivitystä joiden korjaukset vihdoin nyt kuukausien jälkeen saadaan meillekin. Niin versiosaatteessa osui silmään: "Tulostus huomioi nyt kirjoittimelle määritellyn paperikoon." - voisiko tämä ns. huomiointi nyt ollakin ongelman syy? Välillä tuntuu että tulostuksen oletusasetukset elävät omaa elämäänsä muutenkin Windowsissa. 

Timo Sievänen
CONTRIBUTOR ***

Joo posti löysi perille, en ole vielä kerennyt perehtymään sen tarkemmin siihen. Tässä tuntuu olevan kaikenlaista hässäkkää päällä. Mikäli tarpeita tulee tuon selvittelyyn olen yhteydessä. 

 

En usko että vika on tuossa koska meidän muut tarratulostimet toimii ihan normaalisti, mutta tuo yksi kone jostain syystä antaa errorin mikä on tuolla meidän tuotantopisteessä toisella puolella kaupunkia, joten siltäkin osin siellä käyminen on työn ja tuskan takana kun ei meinaa aika riittää.

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Onko kyseessä uusi asiakas /minkälaista tarraa pitäisi tulla ulos. Mietin vain että kun kertoo ettei sisältö mahdu tarralle niin olisiko joku logo tai muu kuva sellainen joka ei mahdu tulostumaan. Crystal Reports on vähän kankea skaalauksissa ja esim meillä kun pakkaustarran logot haetaan tietystä asiakaskortiston kentästä löytyvän polun perusteella levynkulmalta niin pitää uusia logoja laittaessa aina tarkistaa että pikselikoon lisäksi myös dpi-asetukset vastaavat aiempia. 

Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila

Moi,

Tuleeko tuo virhe vakiopohjalla vai onko kyseessä räätälöity pohja?

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.