peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Virheilmoitus

En saanut palkkatietoilmoitusta lähetettyä. Tulee virheilmoitus, mutta en ymmärrä mikä virhe on? Autoreportissa on tilan kohdalla huutomerkki ja kun sen päälle menee, niin tulee teksti että virhe raportissa.

Tilan kuvauksessa lukee; Tulosrekisteri hylkäsi raportin, tarkista palautteen tiedot. Minkä palautteen? Alhaalta pystyy lataamaan raporttitiedoston, mutta minulle se on ainakin ihan siansaksaa...

 

3VASTAUSTA3
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Virheilmoitus

En tiedä onko tästä apua, mutta meillä piti olla Novan asetuksissa Yritystiedot-kohdassa Y-tunnus oikein sekä kielikoodilla ENG että FIN. Meillä oli ENG-kohdassa FI-alkuinen ALV-tunnus ja tulorekisteri hylkäsi heti alkuunsa. Näytti siltä, että ilmoitusraportin ensimmäinen Y-tunnus haettiin ENG-kohdasta ja loput FIN-kohdasta. Väliviivallinen Y-tunnus molempiin niin tulosrekisteri alkoi antamaan järjellisiä virheilmoituksia.

 

Tämä tuli myös vastaan. Jostakin syystä Novan selitteiden vakio TyEL-rivi ei toiminut. TyEL:it eivät tulleet tulorekisterin ilmoitukseen lainkaan. Piti tehdä toinen oma TyEL-rivi Palkanlaskennan ohjaustiedoissa Selitteet-kohdassa ja vaihtaa se henkilöille.

Highlighted

Vastaus: Virheilmoitus

Hei,

 

Novan lähetetyt ilmoitukset kohdassa pitäisi näkyä palaute jos aineisto on hylkääntynyt validointiin tai saanut hylkäyksen Tulorekisterissä. Jos englanninkielistä palautetekstiä ei näy ollenkaan ja aineisto näkyy autoreport palvelussa punaisena niin sitten tuo korjauspäivitys pitäisi auttaa. Korjauspäivitys on Lataa materiaaleja näkymässä ladattavissa Ohjelmistopäivitykset osiossa. 

 

https://community.visma.com/t5/Visma-Nova-uutiset/Korjauspaketti-Tulorekisteri-ilmoittamiseen-liitty...

 

En saanut nyt toisen kommentoijan tilannetta FI-alkuisesta tunnuksesta toistumaan, testiympäristössämme y-tunnus tuli FIN kielikoodin takaa vaikka ENG kielen alla oli syötetty muuta. Seurataan tuota tilannetta koska ainakin yksi vastaava tapaus on selvityksessä jossa ilmoitus tarjoaa FI-alkuista tunnusta.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Virheilmoitus

Alkuperäiseen asiaan kommentoiden meillä oli sama tilanne. Kaiken piti olla oikein mutta tulorekisteri hylkäsi ilmoituksen. Tähän löytyi ratkaisu Tulorekisterin varmenteesta. Meillä oli tilattuna väärä varmenne (rajapinta). Kun tilasimme uuden varmenteen oikealla rajapinnalla niin ilmoitus lähti nätisti Tulorekisteriin ja käsittelyyn.

Eli pois väärä varmenne Autoreportista ja tilatkaa uusi varmenne (ei saa olla korvaava vaan UUSI varmenne).

Meillä tämä auttoi´!