Minun alueeni
Apu
RaijaK1
CONTRIBUTOR *

Visma Nova 10.5 päivitys

tekijä RaijaK1
Olipa töitä vuodenvaihteessa pe-la, yritin löytää ko. päivityksen edes ladatakseni se koneelleni. Eipä löytynyt mistään ja kyllä jäi todella ikä'vä fiilis tästä. Eipä siis auta kun soitella maanantaina ja saada neuvoja lisää jos tämä päivitys vielä jostain löytyisi.
7 VASTAUSTA7
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei @RaijaK1 @Olavi Ruokoja @eeämpee ,

 

Nova 10.5 version päivityksen zip-paketti ladataan tästä linkistä.

Linkin klikkaamisen jälkeen paketti lähtee latautumaan automaattisesti.

 

Ohjelman asennus- ja päivitysohjeet löytyvät ohjeet.visma.fi -sivustoltamme tästä linkistä.

 

Nova 10.5 version asentamisen jälkeen päivitykset ladataan Novan aloitusnäkymän yläpalkista löytyvän uuden Lataukset-painikkeen kautta.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Olavi Ruokoja
CONTRIBUTOR *

tekijä Olavi Ruokoja

Melko kädetöntä touhua

 

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎02-01-2023 11:40 tekijä Olli Hietala VISMA )

Hei @RaijaK1 @eeämpee ,

 

Olemme tiedottaneet lataussivuston muutoksesta joulukuussa ja tosiaan tuo vanha Lataa materiaaleja näkymä on nyt poistunut käytöstä.

 

Linkki tiedotteeseen


Tulemme saamaan väliaikaisen latauspaikan Nova 10.5 versiolle tammikuun aikana ja siitä tiedotetaan tarkemmin lähipäivinä. 

Asennuspaketin latauslinkki tulee tosiaan lähipäivien aikana ladattavaksi. Jatkossa päivitykset ladataan suoraan ohjelman sisältä kunhan Nova 10.5 versio on ensin päivitetty.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Olihan tuo vähän nolosti hoidettu. Joulukuussa ilmoitetaan yhtäkkiä, että osa helppokäyttöistä latauspalvelua poistuu ennen kuin uusi versio edes on käytössä kaikilla on-prem-asiakkailla.  Joku hokannut viime tingassa että **bleep** irtisanomisaika on vuosi että nyt pitää äkkiä irtisanoa muuten törsätään rahaa ja firma tuottaa voittoa vain 15500000 euroa eikä 15510000 euroa. Sen sijaan että olisi odotettu versioon 10.6. jolloin kaikki ylläpitoasiakkaat olisivat jo 10.5:n asentaneet. Mutta myöhäistä pyllistää kun kakkendaali on housuissa. Kauhulla odotan jos 10.6:ssa oikeasti aiotaan tiputtaa vanha MT ja Laskutus pois. Tuntuu kovin kaukaiselta ajatukselta nykykokemuksien valossa. 

nicklasuusitalo
CONTRIBUTOR ***

Nolommaksi asian tekee se että kyseistä palveluahan ei ole vielä edes tähän päivään mennessä poistettu vaan linkki on vain otettu näkymästä pois... Sähköpostin linkistä / kirjanmerkistä pääsi edelleen lataamaan täsmälleen saman versiopäivityksen kuin tuosta väliaikaisesta latauspaikasta + WebServicen päivitykset näyttävät edelleen olevan kiltisti ladattavissa tuolta alkuperäisestä latauspalvelusta: https://vucustomer.visma.com/Download

Eveliina
CONTRIBUTOR ***

tekijä Eveliina

Onkohan tuo tiedote lähetty kaikille Nova käyttäjille? Mietin, että itse en ainakaan löytänyt moista ilmoitusta ja minulta meni ohi tuo, että Lataa materiaaleja- näkymä poistunut kokonaan.

eeämpee
CONTRIBUTOR *

tekijä eeämpee

Sama oli ongelma minullakin.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.