Minun alueeni
Apu
StefanKS
CONTRIBUTOR **

Visma Nova tekee laskut 2 sivuisena

tekijä StefanKS

Visma Novan laskutusohjelma tekee laskut 2 sivuisena vaikka on yksi sivuinen lasku. Osaako joku kertoa miksi?

2 VASTAUSTA2
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Joskus tuli vähän vastaavaa vastaan myyntilauspuolella ja kuten tilausvahvaripohjat yms niin laskupohjat siirtelevät osioita kokonaisuuksina raporttipohjan asetusten perusteella ja joskus käy niin että laskulla on sopivasti rivejä niin loppuosa ei mahdukaan (vaikka ihmisen silmin katsottuna "sen pitäisi mahtua", jolloin muodostuu uusi sivu. Jos tuollaista esiintyy säännöllisesti niin silloin voisi pieni laskupohjaräätälöinti tuoda avun. Apu tosin auttaa vain juuri tuollaiseen tietyn mittaiseen tapaukseen.  

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei @StefanKS ,

 

Kiitos viestistäsi.

 

Sellainen ohjelmavirhe on juuri saatu kiinni jossa Autoinvoiceen menee laskun kuva tuplana jos laskulle on laitettu liitteeksi liite joka on nimetty laskun numerolla. Tässä tilanteessa liite ei mene laskun mukaan ja sen sijaan tulee uusi laskun kuva.

Laskun liitetiedosto ei saa olla nimettynä laskun numerolla eli jos lasku on numerolla 1234 niin liitetiedoston nimi ei saa olla 1234.pdf. Tiedoston nimi saa olla esim. 1234Liite.pdf tai Liite1234.pdf eli kunhan se ei ole tismalleen laskun numero niin toimii OK.

Jos kyse on jostain muusta niin laittaisitko tarkat esimerkit tilanteestasi sovellustuki@visma.com osoitteeseen niin voimme katsoa tilanteesi tarkemmin.

Tässä vielä linkki ohjeeseen jossa käyty läpi 'linkit liitteeksi'- toiminnon tarkemmat vaatimukset.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.