Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Visma.net AutoPay palvelun irtisanominen

tekijä Olli Hietala

Haluan irtisanoa Visma.net AutoPay palvelun. Miten menettelen?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Ennen irtisanomista on hyvä olla yhteydessä vastuumyyjään. Myyjän kanssa kannattaa keskustella irtisanomisen syistä ja varmistaa, että yrityksenne ei jää ilman toimivaa pankkiliikenneratkaisua. Myyjä ohjaa irtisanomisen virallisen osuuden.

 

Jos joudutte luopumaan Visma.net AutoPayn käytöstä, pitää muistaa seuraavat asiat:

 

  • Varmistaa, että pankkiliikenteeseen ei tule katkosta, eli korvaava pankkiyhteys on testattu ja toimintakunnossa.
  • Hyväksyä ja lähettää Visma AutoPayssä olevat aineistot pankkiin tai poistaa ne ja/tai varmistaa että niiden maksujen tila ostoreskontrassa ja kirjanpidossa ovat oikein.
  • Hakea kaikki noudettava aineistot Visma AutoPaystä, joita ei ole vielä noudettu. Kun irtisanominen on tullut voimaan, yhteys Visma.net AutoPayhin katkeaa ja aineistoja ei voi sen jälkeen enää noutaa sieltä.
  • Lopettaa palvelut Visma.net AutoPayn tilisopimuksilta, jotta ohjelma ei enää hae pankeista aineistoja. Tähän on kaksi syytä:
  • Sopimuksemme mukaan laskutamme pankeista noudetut aineistot, joten turhien laskujen välttämiseksi nouto on syytä lopettaa heti, kun sitä ei tarvita.
  • Visma.net AutoPay hakee aineistot aamuyöllä automaattisesti ja merkitsee ne noudetuksi. Jos uusi pankkiliikenne ohjelmisto yrittää hakea aineistoa tämän jälkeen, pankki vastaa, että aineistoa ei ole.
  • Poistaa OnPremises Gateway käytöstä, jotta se ei kuluta turhaan järjestelmien resursseja.
    Suorita Visma Cloud Gatewayn uninstall.exe koneelta mihin se on nyt asennettu. Palvelun poisto-ohjelma löytyy yleensä polusta: C:\Program Files (x86)\Visma\OnPremisesGateway\OPGatewayService\uninstall.exe.
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.