Minun alueeni
Apu

Automatisoi laskutusprosessisi Visman laskutuspalvelun avulla

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎18-09-2019 17:13 ( )

Käyttämääsi Visma Novaan on mahdollista lisätä laskutuspalveluominaisuus, joka huolehtii puolestasi koko laskutusprosessista aina laskun lähetyksestä maksuvalvontaan ja perintätoimiin asti. Käytössä olevaa ohjelmistoasi ei siis tarvitse vaihtaa, vaan kyseessä on lisäpalvelu, joka voidaan räätälöidä vastaamaan tarpeitasi.

 

Laskutuspalvelun avulla:

  • rahankierto nopeutuu
  • resursseja vapautuu maksuvalvonnasta ydinliiketoimintaan
  • luottotappioiden riski pienenee

Laskutuspalvelun käyttöönotossa sinua auttavat Visman asiantuntijat. Ennen käyttöönottoa tarkastetaan muutama yksityiskohta, kuten käytössäsi oleva Novan versio, asiakaskorttisi asetukset sekä muut tarvittavat asennukset. Tämän jälkeen käyttöönotto onnistuu helposti. 

 

Laskutuspalvelussa Visma huolehtii laskun lähetyksestä, maksuhuomautuksista sekä kaikista perintätoimista. Maksuvalvontaa on myös mahdollista räätälöidä asiakaskohtaisesti. Tietyille asiakkaille voidaan esimerkiksi asettaa perintäkieltoja tai huomautuskirjeiden lähettämisen aikataulua voidaan muokata halutusti.

 

Laskutuspalvelu voidaan ottaa käyttöön myös vain maksuvalvonnan osalta. Tällöin voit edelleen lähettää itse laskut, mutta laskutuspalvelu huolehtii maksuvalvonnasta; huomautuksista sekä perintätoimista.

 

Laskutuspalvelusta saat lisätietoja jättämällä yhteydenottopyynnön täällä. Jätäthän sivun alareunasta löytyvälle lomakkeelle tiedon siitä, mitä toiminnanohjausjärjestelmää tällä hetkellä käytät ja mikä on yrityksesi lähettämien laskujen määrä kuukaudessa. Yhteydenottopyynnön jättämisen jälkeen sinuun otetaan yhteyttä arkisin 24 h sisällä. 

 

Katso videolta lisää laskutuspalvelun hyödyistä ja käyttöönotosta! »

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.