Minun alueeni
Apu

Miten välttää kassa- ja kannattavuusongelmia Novan hintojen hallinnalla?

tekijä Emma Valli

Oikea ja ajantasainen tuotteiden ostohinta on perusta omalle myyntihinnalle ja kannattavalle liiketoiminnalle. Tuoreimmassa blogissamme; Osto- ja myyntihintojen hallinta valmistavassa teollisuudessa kerromme kolme vinkkiä kuinka osto- ja myyntihintojen hallinnalla voi välttää kassa- ja kannattavuusongelmia valmistavassa teollisuudessa.

 

Novan Hintojen hallinta -toiminnolla pidät tuotteidesi osto- ja myyntihinnat ajan tasalla ja varmistat liiketoimintasi kannattavuuden. Saat luettua ostohinnat ja omien toimittajien hinnastot järjestelmään ilman manuaalista työtä tai riskiä näppäilyvirheistä.

 

Novassa myyntihintojen ylläpito on vaivatonta, sillä pystyt päättämään, mitä tuotteita päivität ja millä perustein. Voit esimerkiksi asettaa valitsemasi tuoteryhmän tuotteiden hinnat niin, että myyntihinta antaa aina 20 prosentin myyntikatteen ostohintaan nähden.

 

Myyntihinnastojen luominen ja erityisesti ylläpitäminen manuaalisesti on aikaa vievä toimenpide. Novan Hintojen hallinnalla saat työkalut, joilla automatisoit tehokkaasti tätä tekemistä. Omien ostohintojesi vaihtuessa voit esimerkiksi tehdä muutoksen yksittäisen asiakkaan omaan myyntihinnastoon vain jossakin tietyssä tuoteryhmässä. Hintojen hallinta antaa myös mahdollisuuden luoda määräajaksi kampanjanomaisia hinnastoja. 

 

Lue koko blogiteksti tästä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.