peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Nova Myyntitilaukset uudistuu – kerro toiveesi ja osallistu ohjelmiston kehittämiseen!

tekijä Katja Salminen (Päivitetty ‎01-04-2021 12:50 tekijä Katja Salminen VISMA )

Kevään 2021 versiossa julkaistaan uudistettu laskutus. Tämän jälkeen aloitamme Myyntitilaukset sovelluksen uudistamisen. Sovelluksen teknologia uudistetaan ja samalla tehdään käytettävyyteen liittyviä parannuksia. 

 

Haluamme kuulla teiltä, mitkä parannukset palvelisivat teitä parhaiten. Olemme avanneet asiakaskyselyn myyntitilausten uudistamiseen liittyen. Kyselyllä kartoitamme Novan Myyntitilaukset-sovellusta käyttävien tarpeita, toiveita ja ideoita sovelluksen kehittämiseksi. Jättämällä yhteystietonne, voitte osallistua myös tuotekehityksemme tekemään kartoitukseen, jossa pääsette kertomaan tarkemmalla tasolla tämän hetkisistä haasteista myyntitilausten suhteen. Pyydämme ohjaamaan kyselyt eteenpäin yrityksessänne sellaisille henkilöille, jotka käyttävät Myyntitilaukset-sovellusta. Kyselyyn voi vastata useampi henkilö samasta yrityksestä.

 

Kysely on avoinna pe 23.4.2021 asti ja vastaamaan pääset täällä.

 

Kyselyn lisäksi toivomme teiltä Ideat-osioon kehitysehdotuksia myyntitilauksiin liittyen. Tulemme järjestämään erillisen äänestyksen asiakaskyselyn tuotoksista ja Myyntitilaukset ideoista syksyn versiosuunnittelun yhteydessä. 

8 Kommentit
Janlep
CONTRIBUTOR *
tekijä Janlep

Hei, 

 

Myyntilausta tehdessä ylhäällä otsikkotasolla annetaan toimitusaika. Voisiko tähän saada jonkun ruksin, jossa kysytään halutaanko toimitusaika kopioida tilausriveille. 

 

T: Jani

PasiV
CONTRIBUTOR *
tekijä PasiV

Moi,

Olisiko mahdollista saada rivikohtainen tekstikenttä, jonka saisi tulostettua haluttaessa työmääräimelle mutta joka ei näkyisi lähetteillä eikä vahvistuksella? Tarve olisi tallentaa toimitettavaan tuotteeseen liittyvää tarkempaa mitoitus ym, tietoa, jota ei haluta näkyvän asiakkaalle. Varaosatilauksen tullessa joskus myöhemmin tästä tiedosta olisi hyötyä.

t Pasi

Elina Mattila
CONTRIBUTOR *
tekijä Elina Mattila

Uuden asiakkaan perustaminen:

Onko mahdollista lisätä verkkolaskuosoite ja välittäjä-palvelu tieto asiakastieto ruutuun myyntitilauksissa.

 

Aurinkoisin terveisin 

Elina, Betonilaatta Oy

 

 

 
 

 

Kimmo-
CONTRIBUTOR *
tekijä Kimmo-

Moikka,

 

Varastosaldo olisi kiva saada näkymään tuoteriville. Sekä ilmoitus jos kyseessä tarjoushinta. Kiitos 😎

 

Kimmo

MKM
CONTRIBUTOR *
tekijä MKM

Hei!

Myyntitilauksiin ehdottomasti samanlainen selkeä iso muistilappu, joka on uudessa laskutuksessa. Täydellistä olisi, jos myyntitilauksen muistilappuun tulisi automaattisesti info, joka on tallennettu asiakaskortissa asiakkaan profiiliin Tärkeää-välilehdelle. Meillä on useita asiakkaita, joilla on kaikenlaisia toimituksiin ja/tai laskutukseen liittyviä vaatimuksia ja ne on tallennettu Tärkeää-välilehdelle, esim.  "vain eurolavat", "tieto toimituksesta tilaajalle" tai "laskusta kopio tilaajalle" yms. Nyt tiedon saa esiin klikkaamalla myyntitilauksella asiakasnumeron vieressä olevaa keltaista kolmiota. Se vain tahtoo usein jäädä huomaamatta. Eikä haittaisi, jos myyntitilauksen muistilapulla oleva tieto siirtyisi myös laskutuksen muistilappuun.

-Marjut

Marko Koivuniemi
CHAMPION ***
tekijä Marko Koivuniemi

@PasiV : "Olisiko mahdollista saada rivikohtainen tekstikenttä, jonka saisi tulostettua haluttaessa työmääräimelle mutta joka ei näkyisi lähetteillä eikä vahvistuksella?" - Myyntitilaus-ohjelmassa on jo riveillä neljä vapaasti käytettävää lisäkenttää jotka taulukkomäärittelyissä voi ottaa näkyviin. INFO1, INFO2, INFO3, INFO4. Tämä tieto ei taida siirtyä tuotannon kantaan, mutta työmääräimen raporttipohjaan ne saa työnumeron kautta. Oletuksen työmääräin-raporttipohjassa ei MTRIVI-taulua ole mutta se sinne kyllä saadaan jos halutaan raporttiräätälöinnin avulla. 

Siruv
CONTRIBUTOR ***
tekijä Siruv

Kaikki rivit eli mm. laskutustiedot ja toimitustiedot, sekä merkki- ja as.til.nrorivi myös samanpituisia merkeiltään tai jopa pidempiäkin, jotta pitkät nimet ja osoitteet näkyvät kokonaan riveillä.

 

 

 

tekijä Ville Viherto

Hei,


Kiitos kommenteista @Janlep @Siruv @Marko @MKM @Kimmo- @Elina Mattila @PasiV ! Muistutuksena, vielä on aikaa vaikuttaa kehitykseen vastaamalla uutisessa mainittuun Kyselyyn, missä selvitetään tarkemmin myyntitilausten käyttötapoja.

 

"Kysely on avoinna pe 23.4.2021 asti ja vastaamaan pääset täällä."

 

Terveisin,

Ville