Minun alueeni
Apu

Palveluiden kehittämisen vuosi 2017

tekijä Kari Yli-Hakuni (Päivitetty ‎13-09-2017 15:24 tekijä Kari Yli-Hakuni VISMA )

Vuosi 2017 on palveluidemme kehittämisen vuosi. Tulemme vielä syksyn aikana tarjoamaan asiakkaillemme monia uudistettuja palveluita ja työkaluja, jotka entisestään parantavat tiedonsaantia sekä tehostavat työtänne.

Asiakaspalvelu on nyt Sovellustuki

Osana palvelujen uudistamista olemme nimenneet asiakaspalvelun sovellustueksi. Uusi nimi kuvastaa paremmin tarjoamaamme palvelua, sillä tiimeissämme työskentelee noin 40 eri sovellusten asiantuntijaa. Haluamme jatkossakin tarjota asiantuntevaa ja laadukasta asiakaspalvelua sekä tukea ohjelman käyttöön liittyviin tilanteisiin.

Olemme myös uudistaneet puhelinjärjestelmämme, minkä seurauksena tuen puhelinnumerot ovat vaihtuneet kesän aikana. Löydät uudet numerot tästä »

Visma Community uudistuu

Visma Communitysta on tullut tärkeä osa monen asiakkaamme päivittäistä arkea ohjelmistojemme parissa. Haluamme kehittää moderneja itsepalvelukanavia sekä keskitettyä tiedonsaantia tärkeistä asioista vastaamaan nykyajan asiakastarpeita. Tulemmekin uudistamaan nykyisen Visma Communityn ulkoasun ja sisällön tätä silmällä pitäen syksyn aikana. Uusi Community tulee tarjoamaan mm. parempaa mobiilikäytettävyyttä, tehokkaampia hakutoimintoja sekä yhteisöllisyyttä tukevia ominaisuuksia. Kannattaa pysyä kuulolla!

Visma Tukipaneeli - tukikanava suoraan ohjelmistossa

Visma Tukipaneeli tulee osaksi tuotteitamme vuoden 2017 aikana. Tukipaneeli tulee sijaitsemaan suoraan ohjelmistossa ja on ensivaiheessa kanava kirjallisille tukipyynnöille, tarjoten ohjelmiston käyttäjälle suoran ja helppokäyttöisen kanavan Visman sovellustukeen. Samalla nyt käytössä oleva HelpDesk -työkalu tulee jäämään pois.

Tukipaneelin hakutoiminnot tulevat linkittymään uuden Visma Communityn kanssa, jolloin kaikki tarjolla oleva tieto sekä ohjeet ovat helposti saatavilla. Tukipaneeli tulee jatkossa tarjoamaan myös muita moderneja, ohjelmiston käyttöä helpottavia palveluita. Näistä kerromme lisää vielä syksyn aikana.

Ohjelman käytön tehostamiseen Tutka ja Talent

Tukipalveluiden lisäksi tarjoamme myös erilaisia työkaluja osaamisen kartoittamiseen ja kehittämiseen liittyen.

Visma Tutka on automatisoitu käyttötapakartoitus, jolla tehdään näkyväksi käyttäjän nykyinen tapa käyttää järjestelmää. Tutkan avulla pääsemme kiinni aitoihin osaamistarpeisiin, käytön sujuvuuteen ja käytön kokonaistehokkuuteen. Tulosten avulla räätälöimme koulutuksemme vastaamaan todellisia täsmätarpeita. Tutka on tällä hetkellä saatavilla Visma Fivaldi ja L7 -asiakkaille. 

Visma Talent on taasen ohjelmistojen käyttäjille tarkoitettu oppimisympäristö, jossa on saatavilla tuotelinjakohtaisesti koko sähköisessä muodossa oleva koulutustarjonta. Koulutusten avulla varmistat, että ohjelmistojen uusimmat ominaisuudet ja hyödylliset niksit ovat käyttäjien tiedossa ja ohjelmisto on mahdollisimman tehokkaassa käytössä. Visma Talent -oppimisympäristö on saatavilla Visma Fivaldi, L7 ja Nova -asiakkaille.

Visma Liikkuvan työn ratkaisut -ohjelmistolle oma sovellustukinumero 2.10.2017 alkaen

Visma Liikkuvan työn ratkaisut ohjelmistokokonaisuudelle on toivottu omaa sovellustukinumeroa ja olemmekin pilotoinnin jälkeen päättäneet vastata kysyntään ja avata ohjelmistolle oman pysyvän tukinumeron. Kaikki Visma Liikkuvan työn ratkaisut -ohjelmiston ylläpitoasiakkaamme ovat tervetulleita käyttämään uutta numeroa +358 272 48805 lokakuussa 2.10.2017 alkaen. Tavoitat asiantuntijamme numerosta arkisin klo 9-12 ja klo 13-16.

Toivomme näiden muutosten myötä, että asiakkaanamme saatte Vismalta entistä laadukkaampaa, nopeampaa ja monipuolisempaa palvelua. Kaikista palveluista löydät ajankohtaista tietoa Visma Communitysta.  Kannattaa seurata uutisvirtaa ja asiakasviestejä!

 

Oikein mukavaa syksyä toivottaa,
Visma Sovellustuen tiimit

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.