Minun alueeni
Apu

Siirry verkkolaskujen lähetykseen helposti - hyödynnä maksuton käyttöönotto!

tekijä Villepekka Jossens (Päivitetty ‎30-06-2020 13:49 tekijä Villepekka Jossens VISMA )

Varmista, että yrityksesi on valmistautunut sähköiseen laskutukseen Visma.net AutoInvoicen avulla. Tarjoamme maksuttomia webinaareja sekä maksutonta etäyhteydellä tapahtuvaa käyttöönottopalvelua huhtikuun 2020 loppuun asti.

 

Vuoden 2020 huhtikuusta alkaen elinkeinonharjoittajilla on oikeus saada pyynnöstä toiselta yritykseltä lasku sähköisessä muodossa. Tutustu lakimuutokseen tästä.

Hyödynnä maksuttomat webinaarit tai henkilökohtainen käyttöönotto

 

Järjestämme webinaareja verkkolaskutuksen perusteista ja käyttöönotosta aina laskun tekemiseen saakka. Pilotoimme myös ajanvarauskalenterin käyttöä ja tarjoamme henkilökohtaista opastusta palvelun käyttöönottoon. Tämän lisäksi tarjoamme käyttöönotto-oppaat helpottamaan palvelun käyttöönottoa.

 

Webinaarit:

 

 

 

Maksuton käyttöönotto

 

Tarjoamme pilottihankkeessa Visma.net AutoInvoicen verkkolaskujen lähetyksen käyttöönottoavun veloituksetta ja maksat vain verkkolaskujen lähetyksestä tapahtumapohjaisesti. Visma.net AutoInvoicen hinnaston löydät Communityn Lataa materiaaleja -osiosta.

 

Käyttöönottoapu tapahtuu etäyhteydellä ja se sisältää:

  • Tuen yhden yrityksen rekisteröimiseen Novasta Visma.net AutoInvoice -palveluun
  • Opastuksen pankkiverkkoyhteyden avaamiseen
  • Opastuksen Novan asetusten määrittelyyn siten, että sinulla on perusvalmius lähettää yritysten välisiä verkkolaskuja Novasta AutoInvoicen kautta

 

Käyttöönotto ei sisällä tässä vaiheessa verkkolaskujen vastaanottoa AutoInvoicen kautta eikä kuluttajien e-laskutuksen käyttöönottoa.

 

Käyttöönotto edellyttää seuraavia asioita:

  • Olet yrityksen pääkäyttäjä
  • Olet valmistautunut vahvaan tunnistautumiseen pankkiverkkoyhteyden avaamisessa
  • Yritys käyttää jo Novassa yritysten välistä laskutusta, mutta ei ole vielä siirtynyt verkkolaskujen lähetykseen AutoInvoicen kautta. Myös asiakaskortisto tulee olla aktivoituna.
  • Sinulta löytyy AnyDesk-etäyhteysohjelma valmiiksi asennettuna. Voit ladata sen tarvittaessa täältä.

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.