peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Vanha HelpDesk sulkeutuu lopullisesti vuoden vaihteessa

tekijä Tiina-Josefina Rantanen
Siirryimme tämän vuoden alussa uuteen sovellustuen tukipyyntöjärjestelmään. Uusi tukipyyntöjärjestelmä on mahdollistanut automaation avulla nopeampaa tukipyyntöjen käsittelyä, joka on saanut paljon kiitosta teiltä asiakkailta.
 
Vuonna 2018 ja sitä ennen käytössä ollut Visman HelpDesk -järjestelmä tulee poistumaan kokonaisuudessaan tämän vuoden lopussa. Mikäli teillä on edelleen tunnukset kyseiseen HelpDesk-järjestelmään, pyydämme huomioimaan, että ensi vuoden alusta alkaen emme voi tarjota enää mahdollisuutta kirjautua vanhaan järjestelmään tarkastelemaan vuoden 2018 ja sitä aikaisemmin käsiteltyjä tukipyyntöjä.
 
Tämän vuoden aikana käsitellyt tukipyynnöt löytyvät uudesta tukipyyntöjärjestelmästämme, johon pääset kirjautumaan täällä »
1 Kommentti
Marko Koivuniemi
CHAMPION ***
tekijä Marko Koivuniemi

Listan omista /yrityksen tiketeistä kyllä saa mutta sisältö pitäisi kliksutella yksitellen. Ei olisi mahdollista saada jotain dumppia yrityksen tiketeistä? Siinä on kuitenkin monta tarinaa sisällä kun katsoin tikettihistoriaani numerosta 42334 lähtien vuodesta 2005 ja omianikin vuodest 2008 lähtien.