Minun alueeni
Apu

Varastonhallinnan ratkaisuja Nova-käyttäjille

tekijä Emma Valli (Päivitetty ‎21-01-2022 17:03 tekijä Emma Valli VISMA )

Tehokas varastonhallinta voi tuoda yrityksille kustannussäästöjä ja kilpailuetua. Vaikka varastonhallintamoduuli olisi jo osa toiminnanohjausjärjestelmää voi suuremmissa varastoissa tai monimutkaisissa tarpeissa olla hyödyllistä investoida erilliseen varastonhallintajärjestelmään.

Olemme ratkoneet Nova-asiakkaidemme varastonhallinnan tarpeita erilaisilla ratkaisuilla

 

Devocan Talk’nPick on ketterä ratkaisu varastojen digitaaliseen hallintaan. 

Talk’nPick on multimodaalisesti (puheentunnistus, skannaustoiminto tai puhelimen näppäimistö) käytettävä mobiilisovellus, jonka avulla hallitset, optimoit ja suoritat kaikki varaston tehtävät. Talk’nPick-työkalun yhdistäminen Novaan tuo varastotilanteeseen sekä saldotietoihin vuorovaikutteisen, reaaliaikaisen ja kokonaisvaltaisen näkyvyyden. Lopputuloksena voidaan saavuttaa peräti 40 prosentin tehonlisäys, mikä tarkoittaa jopa 20 prosentin säästöä varaston operatiivisissa kustannuksissa!

 

➡ Lue lisää ratkaisusta

 

 

Visma LTR:n Varasto -ratkaisussa voit hallita varaston työtehtäviä visuaalisen selainnäkymän kautta, jota on helppo käyttää niin tabletilla kuin tietokoneellakin. Ratkaisu tuo helpotuksen varaston manuaalisiin työvaiheisiin ja sähköistää niin keräilyn, inventoinnin kuin kuljetustilauksetkin! 


Listatalo Oy otti LTR:n Varaston osaksi Nova-toiminnanohjaustaan ja tuotantojohtaja Harri Ketola kommentoi tehostuksen tarvetta: "Ennen varaston henkilökunta merkkasi tilaukset paperille ja toi ne sitten toimistolle, jossa konttorin työntekijät tekivät kirjaukset ja tulostivat kollikirjat. Halusimme välttää turhaa työtä, säästää aikaa, vähentää manuaalisista työvaiheista johtuvia virheitä sekä päästä eroon paperista."

 

 Tutustu ratkaisuun

💙 Lue Listatalon tarina

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.