Minun alueeni
Apu

Visma Community uudistuu uudella ilmeellä ja sisällöllä torstaina 12.10.!

tekijä Anne Välimaa

Visma Communitysta on tullut tärkeä osa monen asiakkaamme arkea ohjelmistojemme parissa. Haluamme kehittää moderneja itsepalvelukanavia ja tärkeiden asioiden keskitettyä tiedonsaantia vastaamaan nykyajan asiakastarpeita. Visma Community saa näin ollen uuden ulkoasun ja sisällön 12.10.2017!

 

Visma Communityn tärkeimmät uudistukset:

  • Avoimuus: Sivusto on kaikille avoin, useimmat toiminnot ovat kaikkien käytössä ilman kirjautumista
  • Löydettävyys: Löydät kaiken hyödyllisen saman sivuston alta, kuten asiakastukifoorumit, käyttövinkit, ajankohtaiset tuotetiedotteet, ohjelmisto-oppaat, häiriötiedotteet sekä toiminnot, jotka mahdollistavat käyttäjien välisen keskustelun ja vuorovaikutteisen tiedonjakamisen
  • Muokattavuus: Voit itse määritellä, mistä sisällöistä haluat sähköpostiisi ilmoituksen - esim. uusien sisältöjen ilmestyessä sivustolle
  • Yhteisöllisyys: Kysy, jaa tietoa, kommentoi ja peukuta sisältöjä yhdessä muiden käyttäjien kanssa

Miten kirjaudun sivustolle?

Löydät sivuston jatkossa selaimella osoitteesta community.visma.com. Useimmat Visma Communityn toiminnoista ovat käytössä ilman kirjautumista, mutta mikäli haluat osallistua keskusteluihin ja ladata sisältöjä, tulee sinun kirjautua sisään samalla sähköpostiosoitteella kuin jota käytät muutoinkin asioidessasi Visman kanssa.

Kirjautuminen sivustolle, mikäli käytössäsi on Visma.net -palveluja:

Uuteen Visma Communityyn kirjaudutaan saman kirjautusmissivun kautta kuin Visma.net -palveluihinkin. Mikäli käytössäsi on siis jokin alla olevista Visma.net -palveluista, kirjaudut uuteen Visma Communityyn samalla käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja salasanalla kuin tälläkin hetkellä:

  • Visma.net ERP
  • Visma.net Expense
  • Visma.net Approval
  • Visma.net Payroll
  • Visma.net AutoPay
  • Visma.net Autoreport

Miten käytän uutta Communitya?

Sivuston käyttö on hyvin yksinkertaista, mutta järjestämme kaikille asiakkaille mahdollisuuden osallistua esittelywebinaariin, jossa kerrotaan uudistuvan palvelun ominaisuuksista ja käyttötavoista. Esittelywebinaari pidetään 27.10. klo 9-10. Ilmoittaudu webinaariin tästä »

Voit myös tutustu sovellustuen kokoamaan digitaaliseen ohjeeseen jo etukäteen! Uusi ulkoasu ja ominaisuudet paljastuvat tästä »

 

Uusi ehompi Visma Community julkaistaan siis 12.10. Mikäli uudistuva sivusto herättää kysymyksiä tai kommentteja, voit laittaa viestiä suoraan tukeen osoitteeseen asiakaspalvelu@visma.com lisäämällä otsikko-kenttään “Visma Community”.

 

Ystävällisin terveisin,
Visman sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.