Minun alueeni
Apu

Visma Nova 10.5 välipäivitys sovelluspalveluun (6.6.2023)

tekijä Hannele Grönfors (Päivitetty ‎05-06-2023 09:58 tekijä Hannele Grönfors VISMA )

Visma Nova Sovelluspalveluun julkaistaan välipäivitys, joka on asiakkailla käytössä 6.6.2023. Uusi versio sisältää muutoksia ja korjauksia mm. seuraaviin esiin tulleisiin tilanteisiin. 
Myyntitilausten ja Laskutuksen osalta muutokset koskevat uudistettuja sovelluksia.

 

Laskutus ja Myyntitilaukset:

  • Nimikeapuikkunan painikkeiden kokoa pienennetty ja ylimääräinen väliotsikko poistettu, jotta oleelliselle tiedolle jää enemmän tilaa.
  • Myyntitilauksen ja Laskutuksen yleisimmin käytetyistä taulukkomuotoisista ikkunoista voi nyt kopioida ja liittää joko yksittäisiä tai useampia rivejä esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmiin ctrl+c/ctrl+v näppäinyhdistelmillä. Myös ctrl + a (kaikki rivit) ja useamman rivin valinta Shift -näppäin pohjassa onnistuu.

  • Nimikelistaa on päivitetty ja lisätty taulukkomäärittelyt.

Raportointi:

  • Taulu-välilehdellä näytetään luvut nyt ilman tuhaterotinta (välilyönti). Luvuissa ollut välilyönti aiheutti joissain tilanteissa sen, että taululukkolaskentaan viedyissä tiedoissa tuhatlukuja ei tunnistettu luvuiksi.

  • Jos tallennetulle raportille oli tehty taulukkomäärittelyjä, ja jos ko. raportilla muokattiin Alkupvm-rajausta, taulukkomäärittelyt palautuivat oletuksiksi. Tämä on nyt korjattu.

Palkanlaskenta:

  • Lähetetyt ilmoitukset Tulorekisteriin-ikkunasta on poistettu Hae tila vaihtoehto. Ilmoituksen tila päivitetään ohjelmallisesti minuutin välein. Tarvittaessa voi tilan päivityksessä käyttää Virkistä (F5) tapaa.

Kaikki muutokset löytyvät versiosaatteesta.

 

6 Kommentit
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.