peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Visma Nova 10 päivityspaketti 17.1.2020 julkaistu

(updated by Hannele Grönfors MODERATOR ‎17-01-2020 13:31 )

Huomaattehan, että päivityspaketin päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin paketissa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia päivityspaketteja ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään päivityspakettia pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

17.1.2020 julkaistuun Visma Nova 10.0 versioon tehty mm. seuraavat muutokset ja korjaukset.

 

  • Myyntitilausten tietueen tapahtumiin päivittyy tieto laskuttamisesta taas kaikille myyntitilauslajeille eikä vain 0 lajille. Myyntitilauksesta muodostetun laskurivin tietojen päivittymistä on tarkistettu.

  • Muokkaa | Uusi kopioiden toiminnon optio Päivitä tiedot ei enää kopioi tuotteen lisätekstiä, jos tekstikentästä löytyy #-merkki (Ostotilaukset, Myyntitilaukset, Laskutus).
  • Tarkastettu Viking-maksupäätteen asetusten tallentumista ja hyvitysten käsittelyä. Lisäksi on lisätty Nets:n palautekoodeille selitteitä (englanniksi). Kuitilla ilmoitus on suomeksi.
  • Ostotilauksen toimitusta hyväksyttäessä eräseurattavan tuotteen kanssa toisinaan tullut virhetilanne -2147217913 (Conversion failed when converting the varchar value ’X’ to data type int) on korjattu.
  • Tuoterakenne ikkunan Lue nimikkeet varastosta -toiminto huomioi nyt myös rakennerivit, joilla työnumero on null. Toiminto päivittää Vaihtoehtoiselle materiaalille myös Vaihtoehtoinen mat. kentän.
  • Joissain tilanteissa Kirjanpidossa uuden tositteen luonnin yhteydessä tuli virhetilanne 6. Tätä on nyt tarkastettu.

 

Huom! Päivityksen jälkeen tulee ajaa skriptit.

 

Huom! Niille työasemille, joihin on liitetty Viking-maksupääte, tulee ajaa päivityksen jälkeen työasema-asennus.

  

Päivityspaketti löytyy Visma Community Lataa Materiaaleja osiossa.

 

Visman Sovelluspalvelussa nämä korjaukset ovat käytettävissä 18.1.2020.