Minun alueeni
Apu

Visma Nova 10 version toteutus etenee

tekijä Kari Yli-Hakuni

Kesälomakausi lähestyy ja uuden version kehitys on hyvässä vauhdissa.

 

Kuten aiemmin olemme tiedottaneet, vuoden 2019 aikana julkaistaan poikkeuksellisesti vain yksi uusi Visma Nova -versio, joka on vuoden loppupuolella julkaistava Visma Nova 10. Tulevassa versiossa on keskitytty muutamaan laajempaan kokonaisuuteen käytettävyyden parantamisessa ja automatisoinnissa. Tuotekehityksemme on kerännyt kehityksiin palautetta asiakkailta kyselyiden sekä suorien asiakaspalavereiden kautta.

 

Kehityksessä olevat laajemmat kokonaisuudet ovat myyntitilausten laskutusprosessi, yleisesti laskujen lähetysprosessin käytettävyys ja automatisointi, kirjanpidosta porautuminen osareskontriin sekä materiaalihallinnon puolella eräseurannan kehitys.  Raportointi -sovelluksen tietolähteitä laajennetaan myös huomattavasti.

 

Näiden lisäksi tulevassa versiossa tulee mahdolliseksi asentaa paikallisesti asennettu Nova myös siten, että tietokannat ovat serverillä, mutta itse ohjelmisto työasemilla, jolloin ohjelmiston käytön verkon kuormitus vähenee huomattavasti.

 

Näistä ja muista tulevan version kehityksistä tiedotamme tarkemmin loppuvuodesta, kun tulevan versiojulkaisun aikataulu tarkentuu.

1 Kommentti
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.