Minun alueeni
Apu

Visma Nova -ohjelmistoon liitettävät EDI-sanomat tehostavat myynti- ja ostoprosessia

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎22-05-2020 10:35 ( )

Osto- ja myyntiprosessia ei tarvitse hoitaa käsin, sähköpostilla tai puhelimitse. Sähköistetyssä ostoprosessissa voit lähettää ostotilaukset ja vastaanottaa tilausvahvistukset täysin sähköisesti. Samoin on myyntipuolella: Saat sähköiset tilaukset suoraan toiminnanohjausjärjestelmääsi ja vahvistat sähköisesti asiakkaalle, että tuotteet ovat tulossa. 

 

Sähköinen osto- ja myyntiprosessi vähentää merkittävästi manuaalisen työn määrää ja moninkertaista kirjaamista. Näin säästyy aikaa ja virheiden mahdollisuus pienenee. Ratkaisu on myös kustannustehokas.

 

Sähköisen osto- ja myyntiprosessin mahdollistaa Visma Nova –ohjelmistoon liitettävä EDI-sanomanvälitys. Muun muassa teollisuuden, kuljetusalan, kaupan ja tukkukaupan sanomista suurin on EDI-sanomia. Käytännössä EDI-sanoma on automaattista tietojen vaihtamista – juurikin tilauksia ja vahvistuksia, mutta myös hinnastoja, varastosaldojen päivityksiä tai vaikkapa mittarilukemia. Yksinkertaisesti kyse on siitä, että tietoa siirretään järjestelmästä toiseen.

 

Kiinnostuitko asiasta? Visma Nova vastaanottaa ja lähettää EDI-sanomia. Voit toimia seuraavasti:

 

1. Haluan itsenäisesti perehtyä vielä aiheeseen:

2. Haluan lisätietoja EDI-sanomien asiantuntijalta:
Visman yhteistyökumppanin OWS Finlandin EDI-palvelun avulla saat sähköistettyä oman osto- ja myyntiprosessisi helposti. Sinun ei tarvitse murehtia teknisiä kiemuroita. OWS hoitaa ne puolestasi. Lisäksi palvelu sisältää suomalaisen ja erinomaisen sanomaliikenteen valvonta- ja tukipalvelun. Jätä yhteydenottopyyntö ja keskustele OWS:n kanssa lisää aiheesta. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.