Minun alueeni
Apu

OP Lasku: vastuullinen lasku – ja osamaksu nyt myös Visma Pay:ssa

tekijä Meri (Päivitetty ‎12-04-2024 10:05 tekijä Jonna Kuparinen VISMA )

Visma Pay täydentää maksutapavalikoimaansa 23.6.2022 OP Laskulla. Uusi maksutapa tarjoaa joustavan ostokokemuksen verkkokaupan asiakkaille pitkän maksuajan ja osamaksun ansiosta.

 

Uusi maksutapa antaa kuluttajalle aikaa laskun maksamiseen 45 päivää, mikä on markkinoiden pisin koroton maksuaika. Kuluttajan maksaessa laskun 45 päivän sisällä ostotapahtumasta, on ainoa hänelle tuleva kulu tilinhoitomaksu 2,95 euroa.  OP Lasku toimii ja on käytettävissä kaikkien pankkien asiakkailla luottorajan ollessa maksimissaan 5 000 euroa.

 

Lisätietoja OP Laskusta löytyy osoitteesta: 

https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

 

Miten uuden maksutavan saa käyttöönsä?

OP Lasku aktivoidaan kauppiastileille automaattisesti 23.6.2022, kunhan verkkokaupan liitännäinen päivitetään. Liitännäiset löytyy sivustoltamme.

 

Kauppiaan tulisi päivittää verkkokauppaan myös uusi maksutapabanneri, kun OP Lasku aktivoidaan käyttöön. Suosittelemme lisäämään uuden maksutavan myös esimerkiksi ehtoihin ja muihin mahdollisiin paikkoihin missä maksutavoista on kerrottu. Maksutapabannerit sekä päivitetyt esimerkkiehdot ovat saatavilla materiaalisivustollamme 23.6.2022 alkaen.

 

Maksutapa ei aktivoidu automaattisesti verkkokauppaan, jos OP ei ole myöntänyt verkkokauppiaan yritykselle oikeutta tarjota OP Laskua. Tällaisessa tilanteessa kauppias voi olla yhteydessä Visma Pay asiakaspalveluun uuden arvioinnin suorittamiseksi osoitteessa helpdesk@vismapay.com

 

Maksutavan hinnoittelu Visma Pay-kauppiaille

Express-asiakkaat  0,49 € + 2,99 %

Power-asiakkaat  0,44€ + 1,99%

 

Mitä jos en halua uutta maksutapaa verkkokauppaani?

Jos kyseistä maksutapaa ei haluta aktiiviseksi, tulee asiasta ilmoittaa 23.6.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen helpdesk@vismapay.com

 

 

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!