peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Miten lähetän maksuaineiston Expensestä AutoPayhin?

Meillä on yrityksessämme käytössä uusi prosessi AutoPay-maksatus, kirjanpitosiirto. Miten lähetän maksuaineiston Expensestä AutoPayhin?

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Miten lähetän maksuaineiston Expensestä AutoPayhin?

Kun hyväksytyistä laskuista halutaan tehdä maksatus AutoPayhin, valitse Raportit | Maksutapahtumat | Maksatussiirto. Valitse maksettava(t) lasku(t) ja «Maksatus AutoPayn kautta».Maksatus AutoPay kautta.JPG

Maksuyhteenveto.JPG


Lataa tiedosto -vaihtoehto on edelleen mahdollinen, mikäli jostain syystä halutaan muodostaa aineisto muuta pankkiohjelmaa tai verkkopankkia varten. Huomaa muuttaa tällöin tilille määritelty pankkisopimustunnus.

 

Tämän jälkeen laskuerä siirtyy Maksatuksen siirtotiedostot-näkymään ja tila muuttuu sitä mukaa kun erää käsitellään AutoPayn puolella. Siirtotapana näkyy AutoPay ja tässä vaiheessa tila on Lähetetty (eli lähetetty AutoPayhin).

 

Henkilö, jolla on vaaditut oikeudet AutoPayn puolelle, näkee maksatukseen siirretyt erät AutoPayssä.

Maksut voi joko hyväksyä tai peruuttaa. Mikäli erä perutaan, palautuvat laskut Maksatussiirtoon uudelleen valittavaksi. Maksatuksen siirtotiedostot -näkymässä tällainen näkyy seuraavasti, erän tila on Peruutettu.

 

Mikäli maksut on hyväksytty AutoPayn puolella, muuttuu tilaksi Maksettu. Maksettu -tilalla olevat laskut siirtyvät Kirjanpidonsiirto -näkymään, jatkokäsittely kuten aiemmin (vanhassa) pankki-kirjanpitoprosessissa.