Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Vinkkejä tulorekisteri-ilmoittamiseen

tekijä Anonymous
  1. Kurkkaa Yrityksen prosessi > Tulorekisteri-ilmoittaminen. Kun Yrityksen prosessiksi on valittu Automaattinen raportointi, lähtee Expensestä ilmoitukset automaattisesti, kun aineistot saavat maksetun merkinnän. Muussa tapauksessa on ilmoitukset tehtävä manuaalisesti esimerkiksi tulorekisterin sähköisessä palvelussa.

  2. Raportit > Automaattinen raportointi valikossa voit lähettää aineistot ja tarkastella mitkä aineistot on lähetetty ja raportoitu.
    Näet myös jos lähetys jostain syystä on epäonnistunut. Mikäli aineisto löytyy Virhe-välilehdeltä, tee tarvittavat korjaukset ja valitse ”Lähetä epäonnistuneet uudelleen”.
    Huomaathan, että jos aineisto on Lähetys epäonnistui-välilehdellä, tulee nämä aineistot ilmoittaa manuaalisesti tulorekisteriin.

  3. Tulorekisteriaineistoja on hyvä tarkistaa aika ajoin. Myös jokainen palkansaaja voi halutessaan katsoa tulorekisteristä omat ajantasaiset ansiotulotietonsa.

    Huomaathan että Tulorekisteri laajenee vuodenvaihteessa ja laajennuksesta johtuen tulorekisteri on suljettu 30.12.2019 klo 20 – 1.1.2020 klo 17.
1 VASTAUS1
Accepted solution
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎29-09-2020 15:07 ( )
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.