Minun alueeni
Apu

Visma.net Expensen Ideat-osio on avattu

tekijä Sari Kantokoski (Päivitetty ‎10-02-2021 10:18 tekijä Sari Kantokoski VISMA )

Olemme avanneet Visma.net Expensen Ideat-osion Communityyn.

 

Ideat.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jatkossa käsittelemme kehitysehdotukset Ideat-osion kautta. Pääset avaamaan Idean Ehdota ideaa-painikkeella, luethan ohjeet ennen idean kirjaamista. Ohjeet löytyvät oikean reunan Lue lisää-painikkeen takaa.

 

Ideoita voidaan laittaa Visman toimesta äänestettäväksi, ilmoitamme Communityssa kun uusi äänestys on tulossa. Voit myös käydä peukuttamassa muiden kirjaamia ideoita, mikäli koet ne teillekin hyödyllisiksi. 

 

Ideat-osio näkyy, kun kirjaudut Communityyn ylälaidasta Kirjaudu sisään-painikkeella. Voit kirjautua Visma.net Expense -tunnuksillasi. Mikäli Ideat-osio ei ole näkyvissä, vaikka olet kirjautunut, ota yhteys Expensen sovellustukeen (sovellustuki@visma.com).

4 Kommentit
Airi2017
CONTRIBUTOR *
tekijä Airi2017

Minun pitää tehdä kirjanpitoon siirrot erikseen tehdyn "systeemin" kautta, koska alvit menee väärin, jos siirtää Expensestä tulleen siirtotiedoston. Tähän pitäisi saada korjaus.

 

Nyt ei näe kuka on jättänyt tekemättä omat luottokorttitapahtumansa. Pitäisi saada raportti, josta nämä keskeneräiset tapahtumat näkisi.

 

 

 

 

 

tekijä Sari Kantokoski

Hei,

kiitos viestistäsi. Voit avata Expense-kehitysidean Communityn Ideat-osiossa Ehdota ideaa-painikkeen kautta. Ideat-osiosta löytyy ohjeet idean kirjaamiseen ja sieltä näet myös jo aiemmin kirjattuja ideoita. Esim. mainitsemasi kehitystoive luottokorttien käsittelyyn liittyen sieltä jo löytyykin.

 

Tuohon alv-kirjaukseen liittyen, ole yhteydessä sovellustukeemme (sovellustuki@visma.com), niin selvitellään asiaa lisää sitä kautta.

 

Jouni Viinikkala
CONTRIBUTOR **
tekijä Jouni Viinikkala

Usein samalla kuitilla on jopa neljäkin eri kululajia. Nykyisellään kuitista pitää ottaa kululajeja vastaava määrävalokuvia. Vie aikaa ja harmittaa.

 

Yksinkertaisempaa olisi, että kun on syöttänyt ensimmäisen kulun (kulutyyppi ja verolaji voi vaihdella) sen jälkeen voisi painikkeella "Lisää kululaji/kulu" avata seuraavan valikon, jossa olisi vain kulutyyppi, summa ja vero.

 

Pitäisi olla yksinkertaista, mutta olemme odottaneet tätä korjausta jo viime kesästä lähtien.

tekijä Sari Kantokoski

Hei,
kiitos kommenteista! Kehitystoive samalla kuitilla olevien erityyppisten kulujen käsittelyyn onkin juuri nyt äänestettävänä Expensen Ideat-osiossa. 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.