peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 802 Näytöt

Visma ePasseli asiakkaana sinulla on automaattisesti käytössä Maventan verkkolaskupalvelu. Maventa on verkkolaskuoperaattori, jonka avulla voit lähettää verkkolaskut asiakkaillesi tai vastaanottaa verkkolaskuja suoraan ePasseli ohjelmaan.

 

Oletuksena et voi lähettää laskuja asiakkaillesi, jotka vastaanottavat laskut suoraan pankkiinsa, koska tämä edellyttää pankkiverkon aktivoimista. Pankkiverkon aktivointi on kertaluontoinen toimenpide ja se ei maksa mitään. Pankkiverkon aktvioinnissa tunnistaudutaan Maventa palveluun ja valtuutetaan Maventa lähettämään aineistoja eteenpäin myös Pankkiverkkoon.

 

Visma ePasselissa voit aktivoida Pankkiverkon seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Visma ePasseliin

2. Avaa Asetukset - Yrityksen asetukset ja sieltä välilehti Laskutuksen asetukset

3. Löydät asetuksista kohdan Maventa - Pankkiverkko ja sen alta painikkeen Sopimukseen

image.png

4. Lähetä valtuutuspohja sähköpostiin Sopimukseen painikkeen kautta ja saat pian sähköpostin Visma Sign allekirjoituspalvelusta. Sähköposti pitää sisällään linkin ja salasanan.

5. Avaa linkki sähköpostista ja syötä avautuvalle sivulle salasana, joka löytyy sähköpostista.

6. Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla palveluun ja allekirjoita sen jälkeen asiakirja

7. Nyt aktivointi on tehty ja Maventa välittää aktivointipyynnön eteenpäin pankeille. Aktivoinnissa menee normaalisti muutama arkipäivä, joten saat vielä vahvistuksen sähköpostiisi kun aktivointi on tehty.

 

Pankkiverkon aktivoinnin jälkeen voit lähettää verkkolaskuja myös asiakkaillesi jotka käyttävät verkkolaskuoperaattorinaan Pankkia.

Avustajat