Minun alueeni
Apu

Maventa Pankkiverkon aktivointi ePasselissa

17-09-2018 09:03 (Päivitetty 07-07-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 2230 Näytöt

Maventa on verkkolaskuoperaattori, jonka avulla voit lähettää verkkolaskut asiakkaillesi tai vastaanottaa verkkolaskuja suoraan ePasseli -ohjelmaan. Jotta voit lähettää laskuja asiakkaillesi, jotka vastaanottavat laskut suoraan pankkiinsa, edellyttää tämä pankkiverkon aktivoimista.

 

Kun aktivoit verkkolaskutuksen käyttöösi, niin Maventan pankkiverkko aktivoituu automaattisesti samalla. Jos et ole vielä aktivoinut verkkolaskutusta käyttöösi, saat sen aktivoitua täältä .

 

Jos sinulla on jo verkkolaskutus käytössä ja ePasseli -tilisi on luotu ennen 1.7.2022, niin sinun tulee erikseen aktivoida pankkiverkko käyttöösi. Saat aktivoitua pankkiverkon käyttöösi seuraavasti:

 

Pankkiverkon aktivointi on kertaluontoinen toimenpide ja se ei maksa mitään. Pankkiverkon aktivoinnissa tunnistaudutaan Maventa -palveluun ja valtuutetaan Maventa lähettämään aineistoja eteenpäin myös Pankkiverkkoon.

 

Visma ePasselissa voit aktivoida Pankkiverkon seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Visma ePasseliin

2. Avaa Asetukset - Yrityksen asetukset ja sieltä välilehti Laskutuksen asetukset

3. Löydät asetuksista kohdan Maventa - Pankkiverkko ja sen alta painikkeen Sopimukseen

image.png

4. Lähetä valtuutuspohja sähköpostiin Sopimukseen painikkeen kautta ja saat pian sähköpostin Visma Sign allekirjoituspalvelusta. Sähköposti pitää sisällään linkin ja salasanan.

5. Avaa linkki sähköpostista ja syötä avautuvalle sivulle salasana, joka löytyy sähköpostista.

6. Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla palveluun ja allekirjoita sen jälkeen asiakirja

7. Nyt aktivointi on tehty ja Maventa välittää aktivointipyynnön eteenpäin pankeille. Aktivoinnissa menee normaalisti muutama arkipäivä, joten saat vielä vahvistuksen sähköpostiisi kun aktivointi on tehty.

 

Pankkiverkon aktivoinnin jälkeen voit lähettää verkkolaskuja myös asiakkaillesi jotka käyttävät verkkolaskuoperaattorinaan Pankkia.

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!