avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 205 Visningar

Arbetar ni fortfarande med att  manuellt kontera och skicka fakturor på attestflöde i DCE?  Detta behöver ni inte göra manuellt om ni startar upp modulen Återkommande faktura.

Denna modulen hjälper er att minska manuell  kontering/sakgranskning och attest  på fakturor genom flödet.  Sätt upp beloppsgränser och då behöver ni bara hantera avvikleser genom flödet.  Denna modul ingår i er DCE licens. Vi har förbättrat administrationen av denna rutin då det ligger i tiden att enkelt  kunna administrera  och bevaka  automatiserade flöden.   

Funktionen Sök och Ersätt släppte vi i somras 2017.  Denna funktion används som fördel när du vill uppdatera flera mallar samtidigt. Tidigare var man tvungen att klicka på varje mall för att göra ändringar. De mest frekventa värdena som måste underhållas löpande kan vara  referens, sakgranskare/attestsignatur, konto, koddelar, belopp etc.

 

Ändra och uppdatera flera mallar samtidigt gör du såhär:

För att  ändra t ex ett konto  5090 i befintliga  mall/mallar . Välj Konto och gå till nästa fält och välj Är lika med 5090 Klicka på Sök.

Mallar som innehåller 5090 visas.  Skriv in nya kontot 6090. Markera de mallar som du vill skall uppdateras.

Klicka på  Ersätt alla. Mallarna uppdateras med nya kontot 6090.