Visma Business
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Välkommen till Visma Business

Här kan du ställa frågor till andra användare om Visma Business och diskutera aktuella ämnen i relation till ditt affärssystem eller din roll. Du kan även hitta nyheter och användartips relaterat till Visma Business.

Endast kunder har full access till innehållet. Är du kund och inloggad, fyll i formuläret för att få full access.

Senaste inlägg

För att utöka möjligheten att automatisera processer har vi till version 13 introducerat en första version av vår schemaläggning. Det är en flexibel lösning där man kan schemalägga behandlingar och utskrifter utifrån urval i befintliga eller nya skärmbilder.
För att förbättra presentationen av fakturor i Document Center som importeras från vår E-fakturaväxel AutoInvoice konverterar vi inte längre PDF-filer till TIFF. För att stödja visning av PDF-filer har vi uppdaterat den inbyggda dokumentvisaren och med hjälp avextern mjukvara kan vi visa PDF-Fakturor på ett bra sätt.
Vismas GDPR-dokumentation är bra läsning för alla våra kunder.
Läs vår versionsdokumentation för dina lösningar från Visma Business produktlinje, nu till version 13.01.
Visma har nu släppt version 13.01.0 av produktlinjen och i den finns en hel del nyheter. Här nedan kan du läsa kort information om det viktigaste. Vill du ha mer detaljer om nyheterna hittar du detta i releasenotes och i kommande inlägg här på Community.
Elefanten i rummet