Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Vi från utvecklingsavdelning vill dela med oss av det senaste gränssnittet i senaste versionen av Visma Document Center Enterprise.
I version 12 av DCE har varningen för förfallna och snart förfallna fakturor fått ett nytt utseende. Varningen dyker upp i fakturalistan 5 dagar innan fakturans förfallodatum för att ge tid att slutbehandla fakturan. Tidigare utseende: Nytt utseende:
Community Live är Visma Softwares årliga veckor med fördjupande webbinars för våra kunder. Evenemanget är kostnadsfritt.
Document Center Enterprise med modulen Visma Contract Modulen är en bevakningsmodul där du kan bevaka och få full kontroll på företagets samtliga avtal.
Manuell faktura Med funktionen Manuell faktura finns möjlighet att få in en faktura i DCE utan att använda sig av en import. Detta genom att fakturabilden bifogas i Pdf format och att fakturainformationen knappas in manuellt. Skapa faktura: I DCE Administrator går du via Operationer>Manuell faktura Börja med att längst ner på sidan klicka på "+" och plocka upp den/de inskannade fakturabilden/fakturabilderna. Fakturabilden dyker nu upp på höger sida. Komplettera därefter med Enhet, leverantör, urspr. fakturanr och beloppet. Finns det annan information som ska finnas med på fakturan lägger du in det också. När informationen ser korrekt ut så importerar du fakturan i DCE genom att trycka på knappen ”Skapa fakturan”.
Mest gillade skribenter
Externa länkar
Inloggade användare (202)