Visma Business
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Välkommen till Visma Business

Här kan du ställa frågor till andra användare om Visma Business och diskutera aktuella ämnen i relation till ditt affärssystem eller din roll. Du kan även hitta nyheter och användartips relaterat till Visma Business.

Endast kunder har full access till innehållet. Är du kund och inloggad, fyll i formuläret för att få full access.

Generella nyheter

Senaste inlägg

Vi introducerade till version 12.10 av Visma Business den nya funktionen “uppgiftsöversikt”, vilket enkelt förklarat är en “Att göra lista” i Visma Business. Med denna funktion finns möjlighet att själv definiera vilka uppgifter man vill ha i sin “att göra lista”. I ett tidigare inlägg finns en video där vi går igenom vad det är och hur det fungerar, klicka här för att komma dit.
Visma har nu släppt nya huvudversionen av Visma Business Produktlinje, version 13. Läs highlights för versionen och hämta Release Notes här på Community.
Till version 13har Visma tagit fram en dokumentation för GDPR-compliance med Visma Business. Nu kan du hämta den här på vårt Community.
Den 1 april nästa år blir det lag på obligatorisk e-faktura vid alla inköp i offentlig sektor. Riksdagen biföll vid gårdagens votering det lagförslag som finansutskottet lagt fram i ärendet.
Den här veckan släpps nya huvudversionen av produktlinjen Visma Business. Förbereddig gärna genom att läsa förhandsinformationen.När versionen är släppt publicerar vi som vanligt releasenotes härpå vårtCommunity.
Elefanten i rummet