Visma Business
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Välkommen till Visma Business

Här kan du ställa frågor till andra användare om Visma Business och diskutera aktuella ämnen i relation till ditt affärssystem eller din roll. Du kan även hitta nyheter och användartips relaterat till Visma Business.

Endast kunder har full access till innehållet. Är du kund och inloggad, fyll i formuläret för att få full access.

Senaste inlägg

Då var det snart dags för julklappar och julbord till era kunder och anställda. Har du koll på vad som är avdragsgillt och vad som inte är avdragsgillt för företaget. Du får göra avdrag för julbord enligt samma regler som gäller för andra typer av personalfester. Avdrag medges för högst två fester per år. Trots att måltids­avdraget för representation är slopat, kan du fortfarande göra avdrag för kring­kostnaderna för julfesten med högst 180 kronor per person, plus moms.
Om ungefär en månad kommer nästa mellanversion av Visma Business produktlinje, version 13.10. För att inte missa nyheterna, håll koll här i vårt kundcommunity.
Missade du något webbinar under våra digitala kunddagar Community Live? Nu kan du ta del av filmer och material i Forum här på vårt Community.
För att utöka möjligheten att automatisera processer har vi till version 13 introducerat en första version av vår schemaläggning. Det är en flexibel lösning där man kan schemalägga behandlingar och utskrifter utifrån urval i befintliga eller nya skärmbilder.
För att förbättra presentationen av fakturor i Document Center som importeras från vår E-fakturaväxel AutoInvoice konverterar vi inte längre PDF-filer till TIFF. För att stödja visning av PDF-filer har vi uppdaterat den inbyggda dokumentvisaren och med hjälp avextern mjukvara kan vi visa PDF-Fakturor på ett bra sätt.
Elefanten i rummet