avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Editera Startsidan

10-09-2018 14:23
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 252 Visningar

 Du kan enkelt lägga till Widgets på startsidan för att anpassa  efter egna önskemål.  Tryck Ctrl+E  och sedan "Lägg till Widgets".

Community.JPG

Var och en av de widgets som väljs kommer att skapa en ruta på startsidan som är ändringsbar. Det går att ändra storlek och placering på rutorna. Klicka på kugghjulet upp till höger för  att ändra inställningar.

De widgets som finns är:

Länkar: Det finns ett par standardlänkar till Vismas sidor och dessutom möjlighet att själv lägga till länkar genom att fylla i adress och namn längst ner i rutan.

Snabbval: Man har möjlighet att lägga till egna genvägar till olika fönster i Visma Control. Både favoriter och senast använda.

Meddelande:  Man kan göra en inställning för vilka meddelanden som ska visas på startsidan. Välj Widget meddelande och klicka på kugghjulet för inställningar.

Dokument: Lägg till länkar till befintliga dokument och mappar.

Uppgifter: Skapa uppgiftslistor som när de bockas av försvinner.

Det finns även möjlighet att skicka meddelande till andra användare genom att klicka på ikonen uppe i menyn. Ett nytt fönster dyker upp och ett meddelande och mottagare kan fyllas i. Detta meddelande dyker upp hos mottagarens meddelanderuta.

Community2.JPG

Medverkande