Mina produkter
Hjälp

Logg över fakturor skickade via e-post

16-09-2020 15:13 (Uppdaterad 02-04-2021)
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 1006 Visningar

Vill du ha bättre koll på vilka fakturor som skickats till dina kunders inkorg via e-post? Då vill vi tipsa om två sätt som du kan prova om du har behov av en sådan logg. I dagsläget finns det ingen inbyggd funktion i Project Management där du enkelt kan hitta alla fakturor som skickats via e-post via programmet.  

 

 

  • Använd tilläggstjänsten Visma Autoinvoice! 

Om du inte har hört om tjänsten tidigare så innebär Visma Autoinvoice ett automatiserat flöde för att skicka ut fakturor till alla kunder med ett knapptryck oavsett vilket leveranssätt fakturamottagaren föredrar. 

 

Vi samarbetar med operatören Inexchange. Efter aktivering av tjänsten får du en inloggning till deras portal där du kan se alla fakturor som skickats via tjänsten vilket innefattar e-fakturor, e-post och brev skickade via post. Här kan du ta fram filtrerade listor över skickade fakturor som endast visar fakturor med det leveranssättet du vill/behöver se. 

 

Utöver filtrerade listor finns det mycket fler smarta funktioner med tjänsten givetvis!

För ytterligare information om tjänsten läs mer här: Kom igång med Visma Autoinvoice

 

  • Lägg till din personliga e-post som mottagare av fakturakopia när du skickar fakturan. 

Om du istället letar efter en lösning utan tilläggstjänster:

När du är redo att skicka en faktura så väljer du på fakturan Fler åtgärder > Bifoga till e-post. Vid fältet Kopia till kan du välja att skicka kopia till en redan angiven användare eller så skriver du direkt in en ny e-post i fältet som du vill skicka till. 

 

bifoga.PNG

 

Beroende på vilken mejlportal ni använder för att ta emot dessa kopior kan ni skapa en specifik inkorg endast för att lagra fakturakopior. Behöver du vidare hjälp med att skapa inkorgen rekommenderar vi att kontakta/söka information hos leverantören för mejlportalen. 

 

Medverkande

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här