avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Elin Hammerud VISMA ‎05-02-2019 14:44 )
Anonymous
  • 2 Svar
  • 0 Liker
  • 2311 Visninger

 Hvis du har en ansatt som mottar arbeidsavklaringspenger (AAP) skal dette rapporteres i A-meldingen. Registrer fraværet under Fravær | Registrere fravær og ferie med fraværskode Velferdspermisjon  og angi eventuelt syk % hvis den ansatte er på delvis arbeidsavklaringspenger. Neste gang du sender inn A-melding blir dette med i rapporteringen. 

AAP 1.JPG

 

Skal du redusere lønn når den ansatte mottar delvis arbeidsavklaringspenger kan du legge opp en lønnsart som trekker den ansatte og la fastlønna ligge. Dette gjør du på tilsvarende måte som når en ansatt er i delvis permisjon eller permittering. På lønnsarten som skal trekke angir du i satsfeltet som tilsvarer det den ansatte mottar i arbeidsavklaringspenger. 

Bidragsytere
Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Hei

Hvordan skal dette håndteres ved utbetaling av feriepenger? Når en ansatt mottar 50% arbeidsavklaringspenger, mens trekk i lønn for ferie tar utgangspunkt i fastlønn ved 100% stilling?

Mvh Wenche Stastad

VISMA

Hei

Ved ferieavvikling samtidig med arbeidsavklaringspenger må du justere ferietrekkbeløpet manuelt.

Om den ansatte tar ut deler av ferien på et senere tidspunkt, og da er tilbake til 100% stiling, er det viktig å huske på at det kun skal utbetales 50% lønn i de aktuelle ferieukene (samme som ferietrekket).

 

Kontakt gjerne vår support på telefon 09101 dersom du har behov for bistand.