avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Utgår dato på bruker

16-12-2020 11:25 (Sist oppdatert 16-12-2020)
  • 2 Svar
  • 0 Liker
  • 557 Visninger

Vi ser ofte at brukere får varsel om utgår dato ved innlogging i Huldt & Lillevik.

 
 

utgår dato.png

 

Dersom du får et slikt varsel ved innlogging, men fortsatt skal ha tilgang for å logge inn i lønnsystemet etter datoen på varselet, må du endre datoen på brukeren din. 

 

For å endre utgårdatoen på brukeren din, gjør du følgende: 

1. Gå til Fil | Bruker

 

2. Endre datoen i feltet "Utgår dato". Sett den gjerne langt frem i tid, denne kan endres igjen senere dersom du av en eller annen grunn ikke lenger skal ha tilgang til lønnsystemet. 

 

OBS! Dersom du ikke har mulighet til å endre dato-feltet har du ikke tilstrekkelig rettigheter til å gjøre endringer på brukeroppsett. Ta kontakt med din administrator i lønnsystemet som har adgangsprofilen "100 Admin adgang", og be om at dato blir endret. 

 
 
 

utgår dato2.png

 

3. Lagre med Lagre-knappen på verktøylinjen. 

 

Ved neste innlogging i lønnsystemet skal du ikke få varselet.

Kommentarer
Lene051
CHAMPION *
av Lene051

Hva i all verden er poenget med denne funksjonen her? Mister den ikke hensikten når brukeren kan styre denne datoen selv?

Mari Barlund
VISMA
av Mari Barlund

Hei @Lene051 😊

Det er ikke alle brukere som kan styre denne funksjonen selv, det kommer an på adgangsprofilen som er satt på brukeren. For de som har mange brukere i lønnsystemet er det gjerne en eller to som har en admin tilgang, mens resten f.eks. har "full tilgang" og har da ikke mulighet for å endre datoen selv. 

Bidragsytere
FAQ
Aktuelt brukertips