Mine områder
Hjelp

Hvordan legge inn leasingselskap og tilhørende kontakt i Mamut One?

13-11-2008 08:00 (Sist oppdatert 23-01-2019)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 413 Visninger

Ved å sette opp leasingselskapet som et hovedkontor, og knytte den ordinære kunden til dette hovedkontoret, vil du kunne sette opp leasing i Mamut One.


For at ordreregistrering skal bli korrekt ved leasing, må leasingselskapet settes opp som et hovedkontor. Se denne artikkelen for mer informasjon om hvordan du angir at en kontakt skal være et hovedkontor. Den ordinære kunden opprettes også som en kontakt, men med tilknytning til hovedkontoret (som er leasingselskapet). Se referanser for hvordan du knytter en kontakt opp mot et hovedkontor.

På den ordinære kontakten er det viktig at du spesifiserer at det skal faktureres til hovedkontorets fakturaadresse (leasingsselskapet), at det skal leveres til kontaktens leveringsadresse. Begge disse momenter spesifiseres ved å åpne kontakten i kontaktmodulen og velge fanekortet Innstillinger. Trykk deretter på knappen Ordre. I feltene Faktureres til og Leveres til velger du henholdsvis Hovedkontorets fakturaadresse og Kontaktens leveringsadresse.


Ved registrering av ordre gjøres dette på den ordinære kontakten. Mamut vil da automatisk sørge for at faktura blir sendt til hovedkontoret (dvs leasingselskapet).

Bidragsytere
Aktuelt brukertips