Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Anonymous
  • 0 Svar
  • 1 Liker
  • 460 Visninger
Har man et bilaget som ligger i fanene ‘Nye dokumenter’ og bilaget er overført, kan man markere ‘ikke bruk flyt’ og dokumentet legge seg i arkiv.

Hvis man på det dokumentet som er overført - høyre klikker og velger ‘Ikke bruk flyt’, da vil dokumentet flytte seg til fanen ‘Arkiv’.