avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Import av Driftsmidler i Visma Finale.

18-09-2018 09:43 (Sist oppdatert 14-05-2020)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1255 Visninger

Dersom du har varige driftsmidler som ønskes importert i Finale Årsoppgjør eller Finale Rapportering, finner du beskrivelse av importformatene her.

Det er også mulig å importere driftsmidler til Finale Driftsmidler ved først å foreta import av driftsmidler til Finale Årsoppgjør eller Finale Rapportering.

Importformatet støtter 2 forskjellige typer import:

 

  1. Endelig import av data hvor du i fortsettelsen ønsker å bruke Finale Årsoppgjør, Finale Rapportering eller Finale Driftsmidler til ditt primære system for å holde rede på driftsmiddelopplysninger.
  2. Støtte for systemleverandører for eksport av data til Finale Årsoppgjør, der Finale Årsoppgjør ikke er det primære systemet for driftsmiddelopplysninger.

For systemleverandører av driftsmiddelsystemer

Ved eksport av data fra andre systemer, blir data importert som overstyrte data i Finale Årsoppgjør, og interne beregninger i Finale Årsoppgjør blir automatisk satt ut av funksjon av importformatet ved at driftsmidler importeres med overstyring av de internt beregnede verdier.

Dette importformatet kan derfor brukes som en permanent støtte for overføring av data til ligningsoppgavene i Finale Årsoppgjør, slik at FinaleÅrsoppgjør kun er et sekundært system som mottar data for å kunne fylle ut ligningsoppgavene korrekt.

 

Det er også mulig å eksportere driftsmidler fra 1 klient til en annen.

Eksportfunksjonen finer du i driftsmiddelkartotekete:

2020-04-23_09-18-47.png

 

For å importere følger du anvisningen på skjermen din.

2020-04-23_09-21-38.png

 

Import av data til Finale Driftsmidler

Import av data støttes p.t. ikke av Finale Driftsmidler. Ved import av data til Finale Driftsmidler, kan imidlertid data først importeres i Finale Årsoppgjør, og deretter overføres fra Finale Årsoppgjør til Finale Driftsmidler. Dersom du ikke har noen av disse programmene kan du ta kontakt med vår supportavdeling.

Aktuelt brukertips