Mine områder
Hjelp

Kom i gang med med Visma Mobile Manager

17-07-2019 10:46 (Sist oppdatert 19-10-2021)
  • 1 Svar
  • 3 liker
  • 5250 Visninger

Visma Mobile Manager er en gratis app for smarttelefoner. Dersom du har Visma.net Approval kan du raskt og enkelt få tilgang til dokumenter som skal godkjennes.

 

Med Visma Mobile Manager har du alltid full oversikt og kan godkjenne dokumenter mens du er på farten!
Hvis bedriften benytter Visma.net Payroll vil leder også kunne se informasjon om sine ansatte og få varsler om bursdager og ansettelsesjubileer!
Appen er tilgjengelig på Norsk, Svensk, Finsk, Nederlandsk og Engelsk. Språk endres ved å klikke på tannhjulet oppe i høyre hjørne i selve appen etter innlogging.

 

Slik laster du ned Visma Mobile Manager

  1. Gå til Google Play eller iTunes App Store på din smarttelefon
  2. Søk etter ‘Visma Mobile Manager’
  3. Klikk ‘Install/Installer’ for å laste ned appen
  4. Logg inn på Visma Mobile Manager med din vanlige Visma.net bruker-ID og passord
  5. Start å bruke Visma Mobile Manager
  6. Ved innlogging velg Approval & HRM

Oppgaver

Når du får en ny oppgave via Visma.net Approval vil du få opp et varsel fra Manager-appen på mobilen din. For å se mer detaljert informasjon om oppgaven som har blitt sendt inn til godkjenning, trenger du bare å klikke på det. Du vil da kunne se eventulle vedlegg og kommentarer.

 

For å godkjenne eller avvise dokumentet, klikker du bare på det grønne eller røde tegnet til høyre for oppgaven (Iphone), eller godkjenn, avvis, send til gjennomsyn eller videresend inne på selve dokumentet (Android). Du vil også kunne markere flere oppgaver og godkjenne uten å gå inn på hver enkelt oppgave. Du vil til slutt få muligheten til å skrive en kort kommentar før du sender dokumentet videre😊.


Historikk

I fanen historikk vil du kunne se egne godkjente dokumenter tilsvarende fanen "Min Historikk" i Visma.net approval. Du vil også kunne se status på dokumenter du har godkjent, om det er flere som skal godkjenne et dokument etter deg vil det få status "Avventer godkjenning", andre statuser er:

Tilbaketrukket: Dette betyr at dokumentet er trukket tilbake fra flyt av personen eller systemet som sendte dokumentet på flyt.

Avvist: Dokumentet er blitt avvist av neste godkjenner.

Godkjent: Dokumentet er godkjent og ferdig behandlet.

 

Jubileer

Denne funksjonen er tilgjengelig ved bruk av Visma.net Payroll, funksjonen kan du skru av eller på ved å klikke på tannhjulet oppe i høyre hjørne i appen. Når den er skrudd på vil du få varsler i selve appen når ansatte har fødselsdag eller jubileer som nermer seg. Om du ønsker å se hvordan de ser ut kan du ta en titt på videoen her. 😊

 

Employee

Denne funksjonen er tilgjengelig ved bruk av Visma.net Payroll. Inne i Employee-delen av appen vil du kunne se kontaktopplysninger, personopplysninger, adresse og kontaktperson til ansatte du ligger som leder på i Visma.net Employees.

Screenshot_20211018-080328_Manager.jpg

 

Her ligger det snarvei til å sende sms, e-post og mulighet til å ringe ansatt direkte i app. Informasjonen her hentes fra lønnssystemet. 😊

Klar for å komme i gang med Visma.net Approval?

Her finner du en guide til hvordan du setter opp en arbeidsflyt fra begynnelsen!

Kommentarer
Aalbyr
PARTNER
av Aalbyr

Hei. Vi får ikke opp varsel på min Iphone når det kommer reiser/utlegg til godkjenning. Er det flere som ikke får det ?

Bidragsytere
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"