Mine områder
Hjelp

Forbedringer i eksport av rapport til Excel

04-05-2021 08:14
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 683 Visninger

Når du eksporterte rapporten Hovedbokssaldo med eksterne koder (GL63201S) til Excel, så oppsto det feil ved formateringen, noe som krever omfattende omformatering i Excel før det kan bli benyttet til analyse.

Dette problemet er nå korrigert ved at eksportfilen vil formateres korrekt der kolonnene ikke lenger overlapper eller gjemmes. For å oppnå dette må du endre egenskapene til rapporten i Report designer, hvor du kan angi kolonnesekvensen før du eksporterer til Excel.

 

Merk at rapportredigering i utgangspunktet er konsulentarbeid, og ikke dekket av fri support, og vi anbefaler at du kontakter partneren din for å få bistand til dette.

 

I GL63201S, klikk på Rediger rapport .
På høyre side av Report designer vinduet vises egenskapene. Om du ikke kan se egenskapene, klikk utenfor rapportredigerings-området. I vinduet for egenskaper, sett Excel mode til Manual. Dette er et nytt tillegg i Report designer, som ikke var tilgjengelig tidligere.

Denne innstillingen gjør det mulig for brukeren og dele opp kolonnene istedenfor at de overlapper eller gjemmes. 

hannelv_0-1620108288785.png

 

Når dette er gjort, må du forsikre deg om at kolonnene er separert ved å gi hver enkelt kolonne et sekvensnummer.
Det første som må gjøres er å endre egenskapene for hvert enkelt felt i rapporten. Dette gjør du ved klikke i det feltet du ønsker å sette til kolonnenummer 1.
I oppsettet til det valgte feltet må du passe på at Excel delen er utvidet. Når dette er gjort vil du se kolonne-feltet. Dette feltet indikerer kolonnenummeret.
Sett inn 1 for det du ønsker skal være første kolonne i rapporten.
Klikk deg videre til det neste feltet du ønsker å inkludere i rapporten, og skriv inn 2. Slik fortsetter du med å legge til sekvensnummer og kolonner til du har den fullstendige rapporten du ønsker.

Denne funksjonen er tilgjengelig for alle rapporter.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"